10 nume de băieți norocoase în 2017

Imediat cum aflăm că vom deveni părinții ne gândim și la ce nume vom pune copilului. De multe ori aceasta nu este o alegere ușoară, așa că iată 10 nume de băieți norocoase în 2017.

Lista celor 10 nume de băieți norocoase în 2017 cuprinde atât nume provenite de peste hotare, care au devenit foarte apreciate în România, dar și nume tradiționale românești, nume de sfinți.

Albert – înseamna 'nobilime strălucită'. Băiețeii care poartă acest nume sunt, în general, firi deschise, calde și dornice de cunoaștere. Sunt oameni inteligenți și sensibili care au parte de succes în viață.

Dominic – înseamna 'lord'. Băieții cu acest nume sunt curioși, dornici să mai afle mereu câte ceva. Sunt inteligenți încă de mici și îi surprind pe cei din jur cu cunoștințe pe care nu le au nici adulții.

Eric -înseamna 'singurul conduător, eternal conducător, războinic'. Încă de mici calități de lider și reușesc să se facă ascultați în grupul de prieteni sau colegi. Îndrăzneala și determinarea le aduc succesul în viață.

Sasha- înseamnă protector al oamenilor. Băieții care poartă acest nume sunt atenția la cei din jur, acordă atenție oamenilor și sunt sensibili la problemele lor. Tocmai de asta, de multe ori, ei sunt aleși lideri, le place să ajute.

Citește și; 10 nume de fete care aduc noroc în 2017

Nume de copii, de inspirație italiană, la modă în lumea întreagă

Prenumele copilului, alege-l pe cel potrivit

Mario, Marius – provin de la Mars, zeului războiului la romani. Copiii care poartă aceste nume au tendința să fie agresivi. Dar sunt foarte hotărâți în ceea ce vor să facă și au mari șanse de succes.

Matei – înseamnă 'cadoul Domnului'. Este un nume norocos, iar cei care îl poartă reușesc să obțină succesul în viață, chiar dacă pornesc de la nimic. Sunt atrași de bani și reușesc să-i scoată și din piatră seacă.

Alexandru – înseamna 'protector, apărător'. Oamenii care poartă acest nume sunt puternici și curajoși. Uneori sunt prea buni cu cei din jur, chiar și când nu este cazul. Trebuie să fie îndrumați cu atenție și sfătuiți bine.

Andrei – înseamnă'bărbătesc, curajos'.  Copiii cu acest nume sunt curajoși încă din primii ani de viață, chiar dacă asta îi determină să facă multe năzbâtii. De cele mai multe ori devin bărbați puternici, care nu se tem să spună lucrurilor pe nume.

Nicolas, Nicolae – înseamnă 'victorie oamenilor'. Băieții care primesc aceste nume se dovedesc niște învingători, care reușesc în viață în ciuda tuturor piedicilor. Acolo unde alții ar da greș, ei merg mai departe și strădaniile le sunt răsplătite.

Tudor – înseamnă 'conducătorul poporului'. Sunt lideri înăscuți, reușesc să se facă ascultați de oricine. Sunt înțelegători, inteligenți și corecți, iar asta atrage respectul celor din jur, mai devreme sau mai târziu.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau