2 gemeni si-au pierdut amandoi parintii in mai putin de 3 zile

Dubla tragedie in Florida, America: Jevaughn si Stephanie, parintii unei fetite de 2 ani ce asteptau venirea pe lume a gemenilor lor s-au stins din viata la 3 zile unul dupa celalalt.

Jevaughn, tatal celor 3 copii a fost impuscat si ucis in propriul apartament, unde locuia cu prietena sa si fetita lor de 2 ani.

Trei zile mai tarziu, femeia a nascut un baietel si o fetita prin cezariana, insa a suferit complicatii din cauza operatiei, si astfel cei 3 copii au ramas orfani.

2 gemeni si-au pierdut amandoi parintii in mai putin de 3 zile 1

Mama s-a stins in ziua in care tatal era inmormantat

In urma unei infectii aparute din pricina operatiei, femeia s-a stins din viata. Ca si cum drama nu ar fi fost suficient de mare, mama a murit chiar in ziua in care tatal copiilor era inmormantat.

„Visa si imi spunea mereu ca voia sa aiba grija de mine, stiind ca sufer de diabet. Mereu imi spunea ca va avea grija de mine, fara sa stie ca de fapt eu voi avea grija de copiii ei.”, a povestit mama femeii cu lacrimi in ochi.

2 gemeni si-au pierdut amandoi parintii in mai putin de 3 zile 2

Familia si colegii de munca au fost devastati de moartea subita a celor doi parinti, si nu se pot gandi decat la viitorul celor 3 copii, care vor creste fara parintii lor alaturi.

„Incercam sa ne dam seama cum sa facem sa mergem inainte.”, a transmis matusa tatalui.

„Scopul nostru acum e sa le asiguram viitorul. E o promisiune facuta mamei si tatalui lor.”, e ceea ce au spus colegii de munca.

Impreuna, acestia s-au mobilizat si au ajutat la strangerea de donatii din partea celor apropiati, dar si a strainilor, sub forma de scutece si formula de lapte pentru bebelusi.

Totodata, colegii mamei doresc sa le deschida copiilor un cont de economii, pe care sa il poata accesa mai tarziu.

Sursa articol: her.ie

Sursa imagini: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie