3 filme de pici (care merită văzute și de către adulți)

Nici n-a venit bine vacanța, ca plouă cu lansări de filme pentru copii. Startul s-a dat la sfârșit de mai, de fapt, când a avut loc premiera filmului Regatul Secret.

Filmul, realizat de creatorii succeselor „Epoca de gheaţă” şi „Rio”,  a fost lider în box office-ul românesc de weekend la premieră, cu încasări de peste 600.000 de lei şi a avut aproape 30.000 de spectatori. Ce-i drept, a adunat și multe voci celebre în distribuție – îi veți recunoaște poate pe Amanda Seyfried, Colin Farrel  și Beyoncé .

universitatea monstrilor

 

Filmul va avea însă concurență serioasă în curând: peste câteva zile se lansează Universitatea Monștrilor, care a adunat și el în fața microfoanelor voci grele din cinematografie: Billy Cristal, John Goodman, Steve Buscemi, Helen Mirren sau Alfred Molina. Filmul readuce în fața publicului personajele celebre din Monster Inc, animația din 2001 care a primit un premiu Oscar și alte 14 premii.

 

 

despicable me2În iulie vom mai avea parte de o continuare: Despicable me 2. Steve Carell (alias Gru) ține capul de afiș al filmului care îi mai are în distribuție pe Ken Jeong (pe care l-ați mai văzut de curând în Marea Mahmureală 3), dar și pe Russell Brand și Benjamin Bratt. În weekendul de lansare, în octombrie 2010, Despicable me a adunat, numai în Marea Britanie, aproape 4 milioane de lire sterline din încasări, așa că este de așteptat ca și continuarea, care are premiera în România pe data de 5 iulie, să bată recorduri.

Nu ne aventurăm să estimăm încasări, dar punem pariu că cei mici nu se vor plictisi vara asta (și nici noi, de altfel!)

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie