3 magazine cu hăinuțe sub 30 LEI

Atunci cand alegem hainutele pentru copii, ne uitam dupa cateva caracteristici esentiale: materiale care sa nu le irite pielea sensibila, rezistente in timp, comode, si cu un farmec aparte. Mamicile stiu cat de greu se gasesc astfel de haine, care sa fie perfecte pana in cel mai mic detaliu si cu preturi pentru toate buzunarele.

Si tu te-ai saturat sa mergi in marile magazine si sa gasesti haine la preturi exorbitante, cu defecte si lucrate neingrijit? Atunci e timpul sa alegi produsele creatorilor de pe Breslo .Atentia la detalii este mult mai mare si poti fi sigura ca hainuta pentru cel mic a fost creata cu multa dragoste si dedicare, din materiale atent selectionate, de catre romani talentati.

 

Lulys handmade – căciulițe pinguin, botoșei croșetați manual si bentite cochete 

Daca vrei acea caciulita perfecta, aici le gasesti pe cele mai frumoase. Sunt crosetate manual, din fire de bumbac sau lana. Daca doresti un model personalizat, ii poti scrie oricand vanzatorului, care este deschis la orice propunere. Nu trebuie sa trecem cu vederea nici peste botoseii simpatici, in culori calde, si nici peste bentitele cochete, cu flori.

poza 2

Vezi mai multe caciulite crosetate 

 

Cadouri fetițe – gentuțe colorate, 100% piele naturală

Fetita ta a ajuns la acea varsta cand incepe sa iti probeze toate hainele? Fa-i pe plac si ofera-i o gentuta creata special pentru ea. Alege una de mici dimensiuni, din piele naturala, mult mai rezistenta decat una din materiale textile.

poza 3

Vezi mai multe gentute cochete

 

Port Papion – papioane cu personaje din desene animate

Tu nu te topesti cand ii vezi pe cei mici imbracati la patru ace? Cand are o serbare, imbraca-l intr-o camasuta eleganta si prinde-i la gat un papion colorat. O sa arate minunat!

poza 4

Vezi mai multe papioane colorate

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie