3 tratamente cu iaurt care fac minuni!

Acidul lactic și bacteriile prietenoase din iaurt acționează ca un puternic antibiotic natural, ajută la hidratarea, curățarea și împrospătarea tenului. Uite 3 tratamente cu iaurt care fac minuni pentru pielea ta.

Tratamente cu iaurt

Acestea sunt cele 3 tratamente cu iaurt care fac minuni pentru pielea ta. Un adevarat rasfat pentru o piele catifelata si hidratata.

Tratament antirid cu iaurt

O mască în 2 faze – cu iaurt și lapte – face minuni pentru tenul obosit, ia 'cu mâna' ridurile (de suprafață) și te întinerește cu 10 ani. Aplică o jumătate de borcan de iaurt (nepasteurizat) pe față și lasă-l să se usuce. Îndepărtează apoi masca de iaurt cu 100 ml de lapte călduț. Clătește apoi fața cu apă plată.

Mască pentru decolteu, cu iaurt și banană

Dacă vrei să ai gâtul și decolteul catifelate, aplică o dată pe săptămână următoarea mască, făcută din:

  • 2 linguri de brânză de vaci
  • o lingură de iaurt
  • o banană mică, bine coaptă
  • un gălbenuș de ou

Aplică crema obținută după ce amesteci bine ingredientele, pe gât și decolteu și lasă să acționeze timp de 30 de minute. Curăță bine cu apă călduță.

Tratament cu iaurt, pentru mâini mai fine

Pielea uscată, agresată de detergenți sau iritată poate fi tratată imedit și poate deveni sănătoasă și catifelată dacă aplici acest tratament pe bază de iaurt. Amestecă bine 2 linguri de iaurt cu o lingură de brânză de vaci, un gălbenuș, un albuș bătut ine și zeama de la o jumătate de lămâie. Întinde emulsia obținută pe mâini și lasă să acționeze timp de 20-30 de minute. Clătește apoi cu apă călduță. Tratamentul se poate repeta săptămânal.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin