3 semne că relația ta scârțâie

Lucrurile nu sunt întotdeauna roz în viața de cuplu. Orice relație, deci și relația ta, trece prin suișuri și 'depresiuni', dar sunt câteva indicii care îți spun când o relație scârțâie serios. Ai grijă dacă…

Devine shopaholic

Nu numai femeile se tratează cu shopping excesiv. E drept, bărbații sunt mai puțin entuziasmați în fața hainelor și pantofilor, de obicei ei se refugiază în cumpărături hi-tech. Dacă are brusc chef să schimbe mașina sau sistemul audio (de altfel, foarte performant), dacă vrea un nou model de telefon, deși mai are alte două acasă, acestea nu sunt semne bune pentru relația ta. Excesul de shopping este un indiciu că iubitul tău nu se simte în siguranță, afectiv vorbind, și înlocuiește ce-i lipsește în relația voastră cu tot felul de alte lucruri.

 

Nu mai faceți planuri

Discuțiile voastre nu depășesc orizontul sfârșitului de săptămână și nici atunci nu este sigur dacă are chef să mergeți undeva. Nu că ar fi rău să trăiești în prezent, dar relația are o viață a ei și trebuie întreținută și menținută vie, iar planurile de viitor (măcar semi-îndepărtat) fac parte din viața unui cuplu. Dacă nu mai are puterea să facă planuri, nu mai prea crede în relația voastră sau are niște probleme personale serioase – ne avertizează psihologii.

 

Schimbări la 180 de grade

Nu e foarte aventuros și nici nu este prea preocupat de propria imagine. Dar de câteva zile încoace petrece cam mult timp în fața dulapului, ezitând între variantele de ținute, ba chiar se interesează serios de toate ofertele de sport extrem din zonă. Schimbările radicale reprezintă un semnal de alarmă – ele survin în urma unei crize personale sau atunci când în peisaj apare un stimul nou, de exemplu, vreo colegă fâșneață, fără copii și obligații, dar cu o obsesie pentru fustele scurte și strâmte și pantofii de firmă. Ai mare grijă!

Foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie