3 trucuri care îți fac relația de cuplu mai bună

Psihologii spun că o relație este vie – ea se naște, crește și, dacă nu este îngrijită, întreținută de ambii parteneri, ea moare. Marea greșeală pe care o facem când suntem într-un cuplu este că tratăm relația ca pe o destinație, ca și când am fi ajuns la linia de sosire (în sfârșit, avem o pereche), când munca abia atunci începe. Uite 3 trucuri care fac relația de cuplu mai bună și o mențin 'tânără', indiferent de timpul care s-a scurs de când sunteți împreună.

 

Atenție la intimitate!

Să fii sexy nu se rezumă doar la comportamentul în dormitor sau la modul în care te îmbraci, ca să-ți atragi iubitul (apropo, treningurile ar trebui purtate în casă doar în caz de -20 de grade sau febră peste 40!). Păstrează nota sexy și puțin mister în relația voastră – e drept, unul dintre avantajele cuplului este intimitatea, dar granița dintre intimitate și nepăsare este foarte fragilă. Să-ți lași tampoanele la vedere în baie nu e sexy deloc, așa cum să-i vezi părul din nas pe marginea chiuvetei nu are tocmai un efect afrodiziac asupra ta.

 

Ceva nou în fiecare săptămână

relatia de cuplu vieUnele obiceiuri (ca filmul de miercuri seara, la care mergeți în fiecare săptămână, profitând de oferta 2 în 1) sunt draguțe. Dar feriți-vă de rutină! Faceți în fiecare săptămână măcar ceva nou. Încercați! – nu aveți cum să știți că nu vă place, până nu testați mai multe lucruri. Amintește-ți cum la începtul unei relații, atunci când nu-l cunoști bine pe celălalt, ai încredere să mergi pe mâna lui când îți propune vreo activitate nouă sau un restaurant la care nu te-ai fi gândit vreodată să mergi. Păstrează aceeași abordare de atunci – nu ezitați să încercați împreună ceva nou și să râdeți chiar și de experiențele nereușite. Programați-vă să faceți ceva nou în fiecare săptămână.

 

Faceți sex cât mai mult

Sunteți obosiți, nu ești epilată, te doare capul, ai de terminat un raport important sau el se uită la Formula 1. Aceste scuze și multe altele sunt invocate din ce în ce mai des, până când te trezești că data trecută când ați făcut sex, tocmai câștigase Obama alegerile în Statele Unite. Deși nu este singurul lucru important într-o relație, sexul poate uni sau distruge cuplul. În afară de starea de bine pe care o ai după sex, fiecare dintre parteneri simte nevoia de confirmare și validare, vrea să se știe dorit. Și dacă tu nu-l mai vrei sau nu te mai îngrijești suficient, cât să te vrea, există oricând alte tentanții prin jur. Și ar fi păcat de relația voastră ca lucrurile să devină călduțe. Uite cum să faci ca lucrurile să fie mai hot în dormitor

 

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie