4 alimente care ard grăsimile

Nu neapărat cât, ci mai mult ce mănânci contează foarte tare atunci când te lupți cu kilogramele în plus. Uite 4 alimente care te ajută să arzi mai repede grăsimile.

Cereale integrale – include-le neapărat în meniul tău! Nu numai pentru că sunt sățioase și sănătoase, ci și pentru că  organismul tău consumă de două ori mai multă energie pentru a procesa cerealele integrale (ovăzul și orezul brun) decât pentru a digera un aliment procesat.

Carne slabă – Proteinele au așa-numitul efect termogenic asupra corpului – consumi mai mult de 30% dintre caloriile pe care le conține alimentul respectiv în timpul procesului de digestie. Pentru a procesa un piept de pui care 'valorează' 300 de calorii, organismul tău consumă aproximativ 90 de calorii.

Ardei iute – capsaicina din ardeiul iute dereglează puțin termostatul corpului tău, în sensul bun și îl face să consume mai multe calorii. Condimentează-ți, fără să simți arsuri în stomac, mâncărurile și vei arde mai repede grăsimile.

Ceaiul verde – nu e chiar un aliment în sine, dar ceaiul verde nu poate lipsi din acest top: un compus care se regăsește în ceaiul verde accelerează metabolismul și te ajută să topești rapid grăsimile.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport