5 ateliere handmade la care trebuie sa participi weekendul asta, la Breslo Hub

Dupa 4 ani in care ne-am cunoscut doar online, comunitatea handmade din Romania se intalneste weekendul acesta sa sarbatoreasca Floriile asa cum stie ea mai bine: creativ!

Breslo Handmade Hub va avea loc weekend-ul acesta, de Florii, 4-5 Aprilie, 10:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc).
Intrarea gratuită!

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/984257798252880/

Website eveniment: https://www.breslo.ro/event

Peste 70 de creatori talentati de handmade va asteapta cu sute de cadouri creative pentru Paste si Florii. Ei va vor initia si in mestesugurile lor, cu ateliere multe si minunate.

 

Pe toata durata evenimentului, va veti putea aseza la mesele creatorilor vostri preferati sa mesteriti alaturi de ei. 13 dintre expozanti Handmade Hub au pastrat un loc special langa ei, pentru cei dornici sa invete. Atentie, insa, veniti din timp! Locul de langa creator va fi extrem de cautat!

 

Iata 5 dintre atelierele noastre pereferate. Spor la mesterit, tuturor!

Crafteria Handmademylove, cu brose din piele

Lucreaza-ti propriile brose din piele. Vom avea piele colorata, foarfeci, sabloane, lipici, ace, tot ce ne trebuie pentru a realiza cele mai dragute brose din piele. Pentru cine doreste sa o daruiasca, o putem ambala la final, pentru cadou.'

 

Breslo Handmade Hub

 

Atelier de machiaj si coafuri, via Carmen Gavrila si Camelia Dumitrescu

 

Da-ti parul din ochi, pune-ti o floare la ureche, improspateaza-ti rapid machiazul, aseaza-ti zambetul pe buze si esti gata de noi aventuri!'

 

Breslo Handmade Hub

 

Atelier de brose pirogravate cu Cercei Lunatici

Pirogravura (de la grecescul pyros = foc si graphos = scriere) este arta decorarii lemnului prin ardere cu un varf de metal inrosit in foc.

Va invit sa pirogravam pe mici rondele de lemn (taiate de noi din ramuri cazute din padure) si astfel puteti realilza sub indrumarea noastra mici brose eco! Va puteti desena propriile modele sau alege din modelele noastre. Trebuie sa veniti doar cu multa imaginatie, restul aducem noi!'

 

Breslo Handmade Hub

 

Atelier de coronite din flori, cu Floronite

Vino la primul workshop marca FLORONITE! Stim ca ti-ai dorit demult, asa ca te ajutam sa iti confectionezi singura coronita preferata! Ne vedem cu flori in par!'

 

Breslo Handmade Hub

 

Atelier de cosmetice bio cu azaria

Initiere in lumea cosmeticelor bio, cu parfum si rasfat. Vino sa te joci de-a alchimistul!'

 

______________

 

Va asteptam pe toti weekend-ul acesta, de Florii, 4-5 Aprilie, 10:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc). Intrarea gratuită!

 

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/984257798252880/

Website eveniment: https://www.breslo.ro/event

 

Breslo Handmade Hub

 

Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de handmade, Breslo este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de produse handmade și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

 

Cu sprijinul:

Impact Hub București, Aqua Carpatica, F64, Vibe FM


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie