7 motive pentru care ne place Jennifer Garner

Are 42 de ani, 3 copii, un soț după care suspină milioane de fane din întreaga lume și e implicată într-o mulțime de proiecte caritabile. Uite de ce ne mai place Jennifer Garner.

E un model pentru fiicele ei

Își învață fiicele (pe Violet, de 9 ani și Seraphina, de 5 ani și jumătate), să fie feminine, să știe să gătească, dar să fie în stare să se apere singure – motiv pentru care ambele fetițe merg regulat la antrenamentele de karate de când abia începuseră să vorbească.

Are valori sănătoase

Deși este una dintre actrițele bine cotate și are un soț la fel de influent, Jennifer Garner nu vrea să-și îndrume fetițele nici către modeling, nici către actorie (căci Samuel este încă prea mic) și le învață că să fii om de știință este foarte cool.

E mamă cu normă întreagă

Cine are un copil (darămite 3!) știe că fiecare zi e o aventură. Jennifer Garner nu pretinde că e o mamă perfectă. 'Dacă te uiți cu atenție la poze în care paparazzi mă surprind în viața de zi cu zi, vezi că nu mă prea descurc. Mă îmbrac în aceeași pereche de jeans pe care am aruncat-o pe jos seara trecută și am vreo 5 tricouri pe care le port prin rotație, pentru că nu mai ajung să spăl hainele sau toate îmi sunt pătate' – spunea mai în glumă, mai în serios actrița. Dar chiar și așa, Jennifer Garner arată impecabil la orice apariție publică și își păstrează zâmbetul cald și adolescentin.

 

Vezi toată galeria foto – imagini Hepta

E cu picioarele pe pământ

Poate nu are prea mult timp să meargă la sală sau la masaje, dar face sport destul de mult, merge cu bicicleta, aleargă cu copiii și e foarte cu picioarele pe pământ. Mănâncă ce vrea și când vrea (motiv pentru care în fiecare an presa de scandal o suspectează de vreo nouă sarcină) și se așează pe jos cu relaxare și cu tot cu copii.

E discretă

E discretă și își sprijină mereu soțul  – când Affleck a mărturisit în discursul lui de Oscar că lucrează din greu la mariajul lor, lumea a sunat s-o întrebe dacă e ok, iar Jennifer a explicat tuturor că soțul i-a făcut un compliment.

E generoasă

Jennifer Garner este una dintre cele mai active vedete care lucrează în beneficiul unor organizații caritabile – face parte din consiliul de administrație al organizației Save the Children și sprijină proiecte caritabile derulate de aproape 20 de alte organizații, împrumutându-și celebritatea și timpul în beneficiul bătrînilor, copiilor, bolnavilor suferind de maladii incurabile sau rare.

Își iubește soțul

Ne place Jennifer și pentru că încă își iubește soțul – într-o lume în care perechile nu durează mai mult de-un sezon, Jennifer și Ben rezistă împreună de 10 ani, cu tot cei trei copii ai lor și încă sunt surpinși de paparazzi pupându-se sau îmbrățișându-se, iar asta nu e puțin lucru.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie