9 cadouri de Crăciun pentru bebeluși, pe care ei le doresc cu adevărat

Cadourile de Crăciun pentru bebeluș sunt una dintre cele mai importante precupări ale părinților, mai ales că își doresc ca primul Crăciun alături de copil să fie unul plin de farmec, fercire și magie.

Pentru proaspeții părinți primul Crăciun este unul la care visează de multă vreme, în care îți pun multe speranțe și despre care își imaginează că va fi cel mai frumos din viața lor.

Farmecul și frumusețea sărbătorii sunt amplificate de prezența micuțului, dar, de multe ori aceste zile nu decurg așa cum ne-am dori sau ne-am imagina noi. Iar dorințele micuților sunt un pic diferite de ale noastre, iar ceea ce își doresc bebeluși ca dar de Crăciun nu prea coincide cu ceea ce vrem noi să le oferim. Micuții sunt tentați și captivați de lucruri la care noi nici nu ne gândim.

Iată 9 cadouri de Crăciun pentru bebeluși, pe placul lor:

Toate globurile din brad

Cu siguranță ai observat că din momentul în care ați împodobit bradul, micuțul tău nu-și mai ia ochii de la el. Dacă este destul de mare încât să poată merge singur până la brad cu siguranță va trage de ele și le va înșira prin toată casa. Dacă nu poate face încă acest lucru, cu siguranță și-ar dori foarte mult. Sunt ale lui, nu? Pentru el globurile, mai ales acelea scumpe, făcute manual sau cu valoare sentimentală pentru tine, ar fi un cadou mult dorit. Să poată trage în voie de ele.

Toate pungile de cadouri și hârtia de împachetat

Este probabil încă mic să înțeleagă că adevăratul cadou se află de fapt în punguță sau sub hârtia de îmapchetat. Pentru el este mult mai interesant ambalajul colorat și plăcerea lui cea mai mare este să-și satisfacă curiozitatea de a dezpacheta. Așa că pungile de cadouri și hârtia de împachetat sunt , de multe ori, pentru micuț un cadou mai apreciat decât cadoul în sine.

Citește și: Colinde de Crăciun pentru copii | VIDEO

Cea mai scumpă jucărie pentru dentiție

Nu, nu ne referim la cele special concepute pentru dinții și gingiile micuțului. Cu siguranță te-ai gîndit deja la asta și i-ai ales ce credeai că este mai bun. El vrea însă unele scumpe și nu cele mai potrivite jucării de dentiție, cum ar fi telecomanda de la televizor, smartphone-ul tău și alte asemenea 'daruri' minunate.

Să spună adio scaunului auto

Copiii care nu detestă scaunul auto sau scoica sunt foarte puțini. Și asta pentru că ei nu știu ce este aceea siguranță, știu că este mai bine în brațe la mami. Dacă scaunul auto ar dispărea definitiv și ar fi înlocuit de brațele mamei ar fi cadoul perfect de Crăciun pentru ei.

Citește și: 8 cadouri pe care o mamă le dorește cu adevărat de Crăciun

Coada animalului de companie

Ei, dacă în mod normal nu-l lăsați să tragă pisica sau cățelul de coadă, ăsta ar fi un cadou special de Crăciun pentru bebelușul tău. Ce fericire mare ar mai fi. Da, nu e tocmai recomandat să facă asta, dar el nu știe.

Cheile de la casă

Ai observat că-l încântă cheile tale și ți-ai zis că ai putea să-i cumperi unele drăguțe și colorate numai pentru el de la magazinul de jucării? Ei bine, el nu pe alea și le dorește. El vrea adevăratele chei de la casă.

Să golească dulapurile de la bucătărie fără să fie prins

E imposibil să nu fi încercat măcar să scoată tot ce era prin sertare și prin dulapuri. Se pare că toți bebelușii găsesc această activitate deosebit de interesantă. Și-ar dori foarte mult să poată face acest lucru fără a mai fi întrerupt. O adevărată bucurie, nu?

Citește și: Cele mai frumoase desene animate de Crăciun | VIDEO

Sânii mamei

Bebelușii iubesc sânul mamei mai mult ca orice altceva. Dacă ar fi după ei nu s-ar mai dezlipi de la sânul mamei. E cel mai plăcut mod de a se hrăni, de a-și potoli setea dar și de a se juca. Plus că își simte mama atât de aproape. Cine nu și-ar dori un astfel de cadou de Crăciun?

Părul mamei

De ce sânii mamei sunt atât de fascinanți pentru bebeluși e simplu de înțeles pentru toată lumea. De ce sunt însă atât de încântați de părul mamei lor este însă mai greu de înețeles. Se pare însă că podoaba capilară a mamei este una dintre jucăriile preferate ale micuților. De ce să nu primească acces nelimitat măcar în ziua de Crăciun?

Sursa:bellybelly.com
Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie