A sarit cu coarda de la inaltime cu copilul de 2 ani in brate

Fără categorie

Pe Instagram a aparut recent un clip video, in care un tata poate fi vazut in timp ce se pregateste de o saritura in gol cu coarda, de tip bungee jumping, tinand in brate propria fetita, in varsta de doar 2 ani.

A sarit cu coarda de la inaltime cu copilul de 2 ani in brate

In imagini, Redha Rozlan, un star de televiziune malaezian, se arunca cu coarda de pe un pod inalt, tinandu-si in brate fetita. Pentru majoritatea adultilor, e suficient sa se uite la imagini pentru ca palmele sa le transpire.

 

Mikaela, fetita de numai doi ani poarta un ham de protectie, sustine tatal, insa acesta nu e tocmai vizibil in clip.

Dupa ce vocile critice l-au acuzat de abuz asupra copilului, tatal a reactionat:

„Relaxati-va. Nu incercati asta cu copiii vostri daca nu credeti ca sunt pregatiti pentru asta.”

Tatal si compania ce a organizat evenimentul ar fi deja cercetati pentru fapta

Tatal a adaugat ca fetita nu a fost fortata sa sara impreuna cu el si ca i-ar fi placut atat de mult saritura cu coarda, incat i-ar fi cerut tatalui sau sa repete experienta.

Au existat in schimb reactii si din partea societatii civile, un avocat, activist pentru drepturile copilului acuzand tatal de lipsa de judecata parentala adecvata pentru gestul sau:
„Saritura cu coarda de la inaltime este un sport extrem si e periculos. Exista riscul foarte mare ca intr-o astfel de saritura fetita sa fie ranita.
Eu nu am mai auzit ca unui copil atat de mic sa i se permita sa participe in asemenea sporturi extreme.”, a explicat Goh Siu Lin, avocat si activist pentru drepturile omului.

In presa malaeziana au aparut informatii potrivit carora atat tatal, cat si firma care a permis desfasurarea sportului extrem, sa fie urmarite penal pentru punerea in primejdie a vietii copilului.

Sursa: nypost.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din