A vrut sa primeasca 1000 de like-uri pe Facebook, dar s-a ales cu 2 ani de inchisoare

Tuturor ne place sa primim aprecieri si reactii pe Facebook, insa ce a facut acest barbat pentru like-uri depaseste orice limita a imaginatiei!

Un barbat din Algeria a postat pe Facebook o imagine in care isi tine copilul in afara apartamentului dintr-un bloc inalt, de la etajul al 15-lea, suspendat de tricou. In textul insotitor al postarii, barbatul a scris 1000 de like-uri, sau ii dau drumul.”.

Un barbat a atarnat un copil pe geam pentru like-uri

Sursa imagine: Captura Facebook

Desi initial s-a crezut ca gestul ingrozitor a fost facut de tatal copilului, ulterior s-a aflat ca desi barbatul este inrudit cu copilul, nu este tatal acestuia.
La scurt timp opinia publica a cerut vehement arestarea lui pentru punerea in pericol a bebelusului.

„Totul era doar un joc”

El a negat ca ar fi pus copilul in pericol vreo secunda, intrand in legatura cu o televiziune locala, sustinand ca poza a fost alterata de catre utilizatorii Facebook. In realitate, sustine barbatul, acel balcon are balustrada, care a fost stearsa din imagini.

Tatal copilului a implorat instanta de judecata sa ii acorde clementa barbatului, spunand ca totul era doar un joc.

Judecatorul insa nu a fost induplecat, argumentand ca poza e foarte clara si ca bebelusul a fost pus in pericol. Curtea a condamnat barbatul la 2 ani de inchisoare pentru fapta lui.

Sursa articol: BBC.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie