Activitati pentru copiii din familii cu un singur parinte

Mama, copil

â–  In cadrul programului de activitati destinate copiilor, pe data de 23 iunie, incepand cu ora 10, parintii si copiii sunt invitati la carnavalul intitulat „Petrecere la castel”. Printi si printese, domnite si cavaleri cu totii sunt asteptati la doua ore de distractie in incinta Centrului Kineto Bebe, Calea Mosilor Nr.158.

Participarea este gratuita. Este necesara confirmarea prezentei, la adresa de e-mail [email protected].

â–  Si cum unul dintre scopurile asociatiei este si acela al ajutorarii parintilor si copiilor ce provin din familii monoparentale si au venituri modeste, pe data de 30 iunie, incepand cu ora 10, FAMO va organiza la Gradinita „Cuibusorul Zanelor” o actiune de tipul garage sales destinata copiilor ce doresc sa ajute, la randul lor, alti copii…

Confirmati prezentei dvs. pana la data de 25 iunie, la adresa de e-mail [email protected].

Evenimentele descrise mai sus sunt destinate atat membrilor actuali cat si acelora care doresc sa devina membri ai asociatiei FAMO.


Beatrice Cioba, gazda emisiunii cu tematica medicala „Oameni ca noi', de la TVR 1 – ea insasi mamica singura a unui baietel – este fondatoarea Asociatiei Familiilor Monoparentale (FAMO), menita sa vina in ajutorul parintilor singuri, cu informatii, consiliere si sustinere.

Asociatia Familiilor Monoparentale ofera gratuit consiliere personala parintilor aflati in situatia de a-si creste singuri copiii si care se confrunta cu probleme de ordin juridic, medical, psihologic, social.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri