Adela Popescu a născut

Adela Popescu a devenit mămică, ea a născut sâmbătă un băiețel de nota 10. Frumoasa actriță a preferat să nască natural și este fericită de alegerea pe care a făcut-o.

Și proaspătul tătic, Radu Vâlcan, a declarat că este foarte fericit și emoționat în același timp.

„Adela a născut în această dimineață. Băiețelul nostru a avut nota 10 la naștere. Sunt amândoi foarte bine. Emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți', spune Radu Vâlcan.

Adela Popescu a trecut prin ceva emoții în ultimele zile de sarcină, ea răcit destul de rău., motiv pentru care a decis să ia o pauză.

„Nu-mi displace câtuși de puțin să-mi petrec tot timpul acasă. Muncesc de mică. Așa am vrut, așa s-a întâmplat. Acum, mânată de maternele-mi instincte, am hotarat că ar fi înțelept să iau o mică pauză. Să mă odihnesc, să citesc sub salcia din curte, să mă uit la seriale, să mănânc cireșe, sa spal vase, să mătur terasa, sa miros trandafirii, să dorm la prânz și apoi să o iau de la capăt făra niciun sentiment de vinovație.

Sunt femeie de casă. In sensul cât se poate de practic. Și nu-mi displace câtusi de puțin', a scris Adela Popescu Facebook cu câteva zile înainte să devină mămică.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri