Adela Popescu e însărcinată: ”Vom fi părinți”

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii. Actrița este însărcinată și au anunțat că acesta a fost ultimul Crăciun petrecut în doi. De la anul vor fi trei în jurul bradului de Crăciun.

Cei doi au așteptat momentul potrivit pentru a face publică marea veste, cea care le va schimba viața. Radu și Adela își anunțaseră părinții și bunicii, dar nu și prietenii. Au planificat în amănunt fiecare detaliu și au făcut anunțul la masa de Crăciun într-un mod cu totul inedit.

'Ne-am gandit ca vom face anuntul in fel si chip. Ni-i imaginam pe fiecare emotionati, agitati, fericiti. (…) Parintii nostri, carora le spusesem inca de cand am aflat, deja se obisnuisera cu apelativul „buni”, „mamaie”, „tataie”. Bunica lui Radu deja imi trimitea prajituri si supa cat „pentru doi”, iar Radu rasufla usurat ca nu am pofte chinuitoare. Spre norocul lui. :)', a scris Adela Popescu pe blogul personal.

'De Craciun am facut anuntul. A venit un colet in momentul in care eram toti stransi la masa. O fotografie cu ecografia pusa intr-o cutie metalica cu Mos Craciun, reni, zapada, stelute, cadouri, a ajuns la Radu. El a desfacut-o si a dat-o din mana in mana tuturor. Nu puteti sa va imaginati cum a fost! Fiecare dupa ce se uita in cutie avea o reactie de zile mari. Ceilalti erau disperati ca nu intelegeau ce se afla acolo. Si trageau de cutia aia ca de un cufar cu galbeni. Tipete, rasete si lacrimi in lant, menite sa ne reaminteasca cat de norocosi suntem si noi, dar si minunea care se va naste inconjurata de atata iubire! Vom fi parinti, dragii nostri, si ne-am dorit sa impartasim cu voi vestea aceasta in perioada Craciunului…ultimul „in doi”, a mai dezvăluit Adela.

Viitoarea mămică nu a dezvăluit încă vârsta sarcinii, nici dacă știe sexul bebelușului. Bucuria este însă la cote maxime, iar Sărbătorile de iarnă au fost anul acesta cu atât mai speciale și pline de farmec pentru ei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit anul acesta în luna august, în cadrul unui eveniment restrâns la care au participat prietenii apropiați și familia. Cei doi actori formează un cuplu de cinci ani, iar acum trec la următorul nivel: vor fi părinți.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii