Adela Popescu întâmpină primele probleme de proaspătă mămică

Adela Popescu a devenit, in weekendul trecut, mama pentru prima data. Ea a dus pe lume, prin nastere naturala, un baietel de nota 10.

UPDATE 15.06| Adela Popescu a ajuns acasă cu micuțul Alexandru și, deși se simte foarte bine după nașterea naturală, ca orice proaspătă mămică are dureri de sâni în momentul în care alăptează. O sursă din apropierea actriței susține însă că frumoasa mămică este ajutată de cele două bunici, care se asigură că totul este în regulă cu mămica și puiul ei.

Adela a început să alăpteze, dar o dor sânii foarte tare. Ea e ajutată de cele două mame, a ei și a lui Radu care s-au mutat la ei acasă pentru a-i  ajuta cu bebelușul. Adela a născut natural, se simte bine, s-a ridicat în picioare la scurt timp după naștere, deci poate să aibă grijă de fiul ei, dar mamele nu vor să o lase singură, sunt lângă ea. În plus, ambele bunici sunt topite după micuțul Alexandru', au declarat surse din anturajul actrițe, potrivit adpm.ro

UPDATE 14.06: Adela Popescu s-a externat astazi impreuna cu micutul ei. Desigur, alaturi de mama si copil, s-a aflat foarte fericit si emotionat, taticul, Radu Valcan.

Cei doi au dezvaluit si numele bebelusului, care are o insemnatate aparte pentru ei, mai ales pentru Radu.

adela_popescu-radu

„Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinta a tatalui lui… pe baietel, pe bebelus il cheama Alexandru Vâlcan. E un nume care ii place lui foarte mult, i-a placut dintotdeauna, este si sfant. E un n ume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelaşi timp, are o semnificaţie aparte.”, a spus Adela.

Adela Popescu sustine ca nu a avut o nastere prea usoara, ba dimpotriva, travaliul a fost lung si greu, dar simte ca s-a revenit destul de repede. Dorinta de a isi tine copilul in brate si de a-l alapta a facut-o sa treaca imediat peste durerile nasterii si se declara cea mai fericita si emotionata mamica. Ba, mai mult, vedeta spune ca abia asteapta sa ajunga acasa, alaturi de sotul si copilul ei.

adela_popescuu

'Dupa un travaliu lung si greu, fiul nostru a venit pe lume sa ne arate ce este dragostea nemarginita! Suntem extrem de fericiti, emotionati si multumim lui Dumnezeu ca totul a decurs perfect si iata, suntem amandoi sanatosi!

Eu ma simt foarte bine, mi-am revenit extrem de usor. Sunt in picioare din prima zi, pregatita sa imi tin fiul in brate, sa il alaptez, si sa ii fiu alaturi in fiecare moment. Maine plecam acasa si abia asteptam sa pornim impreuna ,toti trei, in cea mai frumoasa aventura a vietii noastre.
Multumim din toata inima medicului meu Anca Sultan pentru grija si profesionalismul de care au dat dovada de la primele analize si pana in acest moment',  scris Adela Popescu pe blogul personal.

Si Radu Valcan si-a exprimat fericirea de a deveni tatic si de a-si tine bebelusul in brate.

„Băiețelul nostru a avut nota 10 la naștere. Sunt amândoi foarte bine. Emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți', a declarat Radu Vâlcan imediat dupa nastere.

Citeste si: Adela Popescu a născut


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri