Alege ingrijirea naturala pentru bebelusul tau

Cand vine vorba despre puiul tau, iti doresti produse cosmetice blande si hranitoare. De ce sa nu il ingrijesti cu cele mai pure extracte din plante organice?

 

Lotiunea de curatare cu musetel si muscata (200ml)

Baby Boo iti ofera o lotiune organica minunata de curatare pentru bebelus – face si spuma pentru o baita mai placuta, parfumata si contine extracte naturale de musetel si muscata.

Lotiunea Baby Boo nu contine SLS, SLES sau parabeni si este un produs certificat Organic Farmers & Growers si in acord cu principiile Vegan Society.

 


Balsam special pentru bebe
(60ml)

Balsamul Special pentru Bebe de la Vital Touch contine unt de shea, ulei de masline extravirgin si ulei de galbenele toate din surse organice. 

Unde mai pui ca balsamul poate fi de folos si mamei: este un panaceu universal pentru orice piele uscata, pentru crustele de lapte si micile rani de pe sfarcurile mamicii care alapteaza.


Crema balsam pentru mami, rasfat pentru pielea ta (60ml)

La inceptul primaverii, pielea ta are nevoie de o hidratare suplimentara dupa cateva luni friguroase.

Crema balsam de la Vital Touch ingrijeste pielea intens si stimuleaza regenerarea celulara cu cele mai bune ingrediente din natura: unt de shea organic, ulei din seminte de macese bio, ulei de galbenele bio si vitamina E. 

Acestea au fost combinate special pentru pielea ce necesita o ingrijire suplimentara. Pentru ca experienta olfactiva sa fie uimitoare, au fost adaugate uleiuri esentiale organice de levantica si trandafir. Bucura-te de ceea are natura mai bun!

Produsele sunt disponibile pe www.cocon.ro.

Lotiunea Baby Boo de curatare cu musetel si muscata – 32 lei; Crema balsam pentru mami Vital Touch Natalia – 66 lei; Balsam special pentru bebe Vital Touch Natalia – 52.8 lei (preturi cu tva inclus).

Promotia lunii Aprilie: 25% reducere la seturile cadou pentru mamici!

Despre Cocon

Cocon este singurul importator in Romania al cosmeticelor BIO, Natalia Vital Touch, produse de firma cu traditie in domeniu din Marea Britanie. Gamele Cocon aduc o noutate pe piata de profil, si anume produse naturale de ingrijire pentru femeia insarcinata, proaspata mamica – scruburi parfumate, creme bogate, uleiuri esentiale, etc.

Proiectul «Cocon Din inima naturii», s-a nascut din dorinta de a aduce pe piata romaneasca produse de calitate, organice, bio, dedicate bebelusilor si mamicilor. Cocon aduce in Romania si prima gama de papusi din bumbac 100% organic, Keptin Jr.

PROMO

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Ingrijire