Alternativă de bun gust la Black Friday-ul comercial

Cunoşti starea de ”mi s-a luat până peste cap de deadline-uri, aglomeraţie, oameni ursuzi şi nervoşi peste tot?” Dacă da, e timpul să părăseşti lumea asta nebună. Te invit însă într-alt loc, unde timpul curge mai lent.

Lumea de care îţi vorbesc este una de pietre semipreţioase şi mărgele comune transformate în bijuterii uluitoare. De parfumuri, creme şi săpunuri scoase parcă din vasul unor alchimişti. De cufere şi cutiuţe în care nişte moderne Ilene Cosânzene îşi poartă cele mai dragi obiecte.

Aici rochiile boeme sunt prietene cu iile migălite, pantofii de lac fac casă bună cu papuceii din lână, iar păpuşile de porţelan îşi pleacă graţios căpşoarele pe delicate pernuţe brodate.

Breslo.ro – un fenomen unic cu peste 100.000 de iubitori de creativitate românească

Breslo, comunitatea creatorilor români, este un fenomen unic într-o Românie în care rochiile sunt cumpărate din cel mai apropiat mall, sperând să nu se descoasă fix la petrecerea de la birou, sau să nu se nimerească vreo colegă fix cu acelaşi model, dar măsură mai mică.

Când auzi de Breslo, nu ai cum să nu devii curios. Ce înseamnă, de ce numele ăsta? Îţi spun: aici e locul în care vrei să te retragi ca să visezi. Poţi privi fără să ţi se ceară să cumperi un produs, aşa cum nu îţi trebuie cont ca să visezi.

poza2Creatori de toate vârstele, meşteri şi maeştri în egală măsură

Când intri pe Breslo nu ai cum să nu devii dependent de oamenii minunaţi de acolo. Nu ai cum să rămâi indiferent în faţa creaţiilor născute din pasiune, dorinţa de frumos, creativitate şi multă, multă muncă.

Sunt handmade-işti de toate vârstele, se vede asta în nota personală a obiectelor create. Meşteri şi maeştri în egală măsură, mult prea puţin cunoscuţi faţă de cât de multă mediatizare ar merită. Poate fiindcă orice comoară se lasă mai greu descoperită.

Breslo.ro – o revoluţie a bunului-gust

Oricât te-ai strădui, nu epuizezi uşor paginile, o dată pentru că sunt numeroase, a două oară pentru că nu te poţi hotărî ce să alegi şi ai nevoie de o wish list. Dând click după click, vei înţelege frumuseţea acestei revoluţii a bunului-gust şi vei avea şi tu convingerea fermă că aceşti creatori sunt adevăraţii trend-setteri din România.

3 marketplace-uri: handmade, vintage şi materiale art şi art&hobby

Pe platforma această, despre care se vorbeşte mult prea puţin la birou sau în staţia de metrou, am descoperit nenumăraţi creatori super-talentaţi. Dar asta nu este tot. Breslo nu înseamnă doar handmade.

Pentru pasionaţii de vintage există o categorie specială doar pentru ei. Poşete din anii ‘80, rochii cum numai în filme mai găseşti şi pantofi din piele naturală – pe toate le găseşti pe Breslo. În plus, dacă îţi place să faci handmade, există magazine care îţi vor pune la dispoziţie cele mai frumoase materiale art şi art&hobby, demne de proiectele tale creative.

poza3Un Black Friday plin de bun-gust şi creaţii pe măsura aşteptărilor tale

Vestea cea mare e că şi Breslo participă la Black Friday! Şi pentru că vor să fie mereu cu un pas înaintea tuturor, se pregătesc nu de o zi, ci de 3 zile consecutive de reduceri de până la 70%!

În weekendul 28-30 noiembrie, peste 600 de creatori români te aşteaptă nerăbdători să îţi adaugi produsele preferate în coşul de cumpărături. Aşa că pregăteşte-te şi pune-te la curent cu tot ce se întâmplă pe Breslo de Black Friday! Mai multe detalii aici >> Black Friday pe Breslo.ro 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri