Andreea Balan a anunțat sexul bebelușului

UPDATE | Andreea Bălan a anunțat foarte fericită că a aflat sexului bebelușului. Ea poartă în pântece o fetiță și este în al nouălea cer.

'Am deja o mulțime de rochițe și fundițe pentru ea. Mama mea își dorea foarte mult o fetiță', a declarat Andreea Bălan care a povestit că a fost cu iubitul ei, George, la ecografie pentru a afla împreună vestea cea mare. Totul s-a întâmplat într-o zi specială pentru cântăreață, ziua ei de naștere. Andreea Bălan a împlinit astăzi 32 de ani.

Artista spune că s-a îngrășat patru kilograme și este deja în al doilea trimestru de sarcină. Ea va naște la începutul lunii octombrie și așteaptă cu mare nerăbdare marele eveniment.

Andreea Balan și-a surprins fanii cu marele anunt. Cantareata va deveni mama in cursul acestui an, ea este insarcinata deja in trimestrul doi.

'Sunt emotionata si fericita sa impart cu voi ca voi avea un copil cu iubitul meu, George. Multi dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil si ma bucur incontinuu de cand am aflat. Ma simt norocoasa, implinita si motivata sa duc mai departe toate proiectele pe care le am in desfasurare, inclusiv show-urile cu trupa live si dansatorii mei talentati, emisiunile TV si aparitiile promo.

Mi-am dorit sa aflati de la mine aceasta veste minunata, voi ati fost mereu alaturi de mine si sper sa fiti si acum. Va iubesc si va multumesc ca va pasa!', a fost anuntul Andreei pe pagina ei de Facebook.

Andreea Bălan și actorul George Burcea au o frumoasa relatie de aproximativ un an de zile. Cantareata nu a facut niciodata un secret din faptul ca isi doreste foarte mult un copil, iar dorinta i s-a indeplinit. Ea este insarcinata deja in luna a patra.

'Multumesc, iubito! M-ai facut cel mai fericit tatic', a scris iubitul Andreei Balan pe pagina lui de Facebook.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii