Anne Hathaway, declarație uimitoare după ce a devenit mamă: ”Nu am mai dormit de opt săptămâni”

Anne Hathaway a devenit de curând mamă pentru prima dată. Ea a născut un băiețel și susține că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Deși se declară o femeie fericită și împlinită, Anne a făcut o declarație care a surprins multă lume. Desigur, nu și pe mamele care știu ce înseamnă un nou născut.

Băiețelul actriței, pe nume Jonathan Rosebanks Shulman, s-a născut pe 24 martie și a făcut-o pe mama sa foarte fericită. Aflată la o emisiune în care promova filmul Disney 'Alice în Țara Oglinzilor', în care ea însăși joacă, Anne Hathway a recunoscut însă că este extrem de obosită.

'Sinceră să fiu, am opt săptămâni de nesomn. Habar nu am ce spun. Acesta cu siguranță nu este un interviu obișnuit pentru mine, pentru că nu știu ce vorbesc', a declarat Anne spre suprinderea celor prezenți la eveniment.

Cu toate acestea, frumoasa actriță, proaspătă mămică, spune că se simte foarte bine și este în al nouălea cer.

Vorbind despre rolul ei în film, unde încearcă să schimbe trecutul, Anne susține că în viața reală este bine că nu putem schimba trecutul, deși recunoaște că sunt multe lucruri pe care le-ar face diferit.

'Aș face multe lucruri diferit. (…) Dar nu poți schimba trecutul. Toate aceste 'aș fi putut să', ar fi fost bine să', 'dacă făceam' nu ne ajută cu nimic. Cel mai bine este să-ți înveți lecția și să mergi mai departe', a mai spus Anne în cadrul interviului.

Filmul „Alice Through The Looking Glass'  este scris de Linda Woolverton, bazându-se pe personajele imaginate de Lewis Carroll, şi produs de Joe Roth, Suzanne Todd şi Jennifer Todd şi Tim Burton, cu John G. Scoti fiind producător executiv. Filmul va avea premiera în România pe 27 mai.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii