Apelul disperat al unei mame de pe patul unui spital privat din București, după ce copilul ei a fost ars în sala de operații

In ultima perioada au iesit la iveala multe nereguli in spitalele de stat, dar se pare ca nici in spitalele private pacientii nu sunt feriti de adevarate cosmaruri. Povestea unei mamici al carei copil a fost ars in timpul unei operatii intr-o clinica privata din Bucuresti este una cu adevarat cutremuratoare.

As vrea sa va impartasesc cea mai neagra experiența a mea.Intotdeauna mi-am dorit copii insa nu s-a intâmplat. Dupa 17 ani am ramas insarcinata fara tratament si am nascut un baiețel sanatos. Baiețelul a avut o problema usoara la putica despre care medicul ne-a asigurat ca se rezolva prin operație si a doua zi plecam acasa', povesteste mama.

Cand baietelul ei a implinit noua luni a mers cu el la o renumita clinica privata din Bucuresti, unde a avut parte de un adevarat cosmar.

'Operația a reusit dar in timpul operației copilul a fost asezat pe o patura electrica pusa in doua, acoperit de câmpuri sterile timp de patru ore jumatate. Marginile s-au lipit de pat. Anestezista cu o ora jumatate inainte de a se termina operația s-a intâlnit soțul cu ea prin spital. Baiețelul a iesit din operație cu arsuri cumplite. Suntem de o luna jumatate internați. Acum vor sa ne externeze forțat, scrie mamica intr-o postare pe contul ei de Facebook, insotita de imagini greu de privit, cu arsurile micutului.

Florentina, mamam copilului, a revenit in scurt timp cu un alt mesaj in care isi exprima speranta ca vinovatii vor plati.

Am simțit nevoia pentru cei ce nu au urmarit fotografiile si sirul istoric ca baiatul meu drag a fost ars si copt la propriu in sala de operație timp de patru ore jumatate (…) Sa se faca dreptate si sa nu se mai intâmple altui copil. Anestezista care trebuia sa il monitorizeze a plecat din sala cu o ora jumatate inainte ca aceasta sa se finalizeze fiindca s-a intâlnit cu soțul meu la etajul cinci in spital. O asistenta a zis ca nu se putea verifica patura si ca nu avea cum sa ia foc ca ar fi mirosit. Certificatul l-am cerut dupa o luna când am vazut ca baiatul nu se vindeca si ne duc cu vorba. Au venit sa ne ofere o suma de bani dar am refuzat fiindca nu as fi luat nimic fara conducerea lor si avocatul meu. I-am inregistrat pas cu pas. Copilul e racit acum. Le-am zis ca il pot externa si in momentul asta, dar sa isi asume externarea, adica cu poze sa raspunda ca nu i se poate intâmpla nimic rau baiatului si ca nu se ajunge la grefe de piele. Analizele copilului nu sunt bune. E mult de povestit si groaznic. A fost ars de ei si spun ca nu se putea verifica patura, dar ar fi mirosit daca ardea. Este neglijenta crasa. Baiatul a fost sanatos si puternic pentru ca la 300 tahicardie si 40 de grade temperatura ar fi fost departe de noi. In momentul acela nu va puteți imagina ce am simțit. E un spital privat si noi nu ne-am uitat la bani când am ales spitalul privat, mai spune mamica disperata.

Sursa: Facebook

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau