I-a ars mana fiului sau pe aragaz, insa sustine ca era singurul lucru ramas de facut. Iata explicatia mamei pentru gestul sau

O mama din Florida se apara, dupa ce a fost arestata deoarece si-a agresat copilul. Femeia sustine ca era singurul lucru ramas de facut.

Miriam Rebolledo, o mama in varsta de 29 de ani, a fost arestata pentru abuz deosebit de grav, dupa ce i-a ars copilului sau de 6 ani mana pe plita aragazului. Pedeapsa aplicata a venit dupa ce copilul ar fi lovit un coleg la scoala.
Autoritatile sustin ca femeia a admis fapta.
„Acuzata a sustinut ca nu a mai putut suporta si a fost nevoita sa foloseasca o masura extrema de pedeapsa, pentru a-l invata pe copil o lectie”, conform unui raport al politiei.

Intr-un dialog cu presa, femeia a explicat contextul, sperand ca alti parinti vor intelege de ce modul in care ea a ales sa-si pedepseasca copilul e justificabil.

„Toata ziua la stiri vezi copii de 12-13-14 ani ce ajung sa intre cu arma in scoli, iar in tara asta e atat de usor sa pui mana pe o arma…”, a explicat mama.

In apararea sa, femeia a inceput sa povesteasca cum fiul sau trece printr-o faza de rebeliune atat de servera, incat a inceput sa omoare animale.

Miriam sustine ca a incercat numeroase forme mai blande de pedeapsa, l-ar fi dus inclusiv la psiholog, insa nimic nu pare sa functioneze.

„Copilul meu a ajuns atat de rebel incat a omorat deja un animal mic.
E atat de usor sa puna mana pe o arma. Vreti ca fiul meu sa creasca si sa ajunga un bataus care se ia de alti copii?
Si nu se ia doar de baieti, a agresat si fete.

Nu vreau ca fiul meu sa ajunga genul de barbat care isi agreseaza sotia.”

Instanta ce a analizat cazul columbiencei nu a tinut cont de circumstante:

„Poate in Columbia e permis sa ii iei copilului mana si sa o pui pe plita incinsa. In Statele Unite nu e, nu e un mod adecvat de a-ti educa copilul.”, a raspuns judecatoarea.

„Si ce se presupune ca ar trebui sa fac? Sa stau si sa nu fac nimic pentru copilul meu?” – a replicat mama.
„Sunt o mama rea, insa ei nu stiu adevarul. E genul de fapta pe care o mama trebuie sa o faca pentru ca fiul sau sa ajunga o persoana buna.”, le-a explicat Miriam reporterilor.

Cazul femeii este inca in desfasurare, iar pana la stabilirea unui verdict copilul va ramane in grija asistentei sociale.
In mod surprinzator, femeia a avut parte de intelegere si empatie din partea publicului, care desi admite ca nu e deloc o pedeapsa adecvata, e evident ca mama era la capatul puterilor.
In plus, majoritatea celor care au comentat stirea sustin ca baiatul are nevoie de ajutor de specialitate, daca a ajuns la stadiul in care sa agreseze colegi si sa omoare animale.

Sursa: raisingtheherd.com

Sursa imagine: captura Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau