A deschis un scutec nou si a ramas socata de ce era in el. Aveti mare grija!

O femeie din Bucuresti a facut o descoperire ce ar trebui sa puna in garda multi parinti, avand in vedere ca e vorba de scutece de bebelusi, pe care mai toti parintii le folosesc.

Aschii de lemn in interiorul scutecului de unica folosinta

In interiorul scutecului de unica folosinta, femeii i-a fost dat sa gaseasca aschii de lemn care se pot vedea cu ochiul liber si in imaginea postata pe Facebook.

Mamica a avut noroc si a simtit aschiile la pipait inainte de a schimba bebelusul, insa acest lucru nu garanteaza ca daca mai sunt si alte produse cu aceasta problema, aschiile vor fi la fel de usor de sesizat.

Autoarea postarii si-a exprimat profunda dezamagire in ceea ce priveste calitatea indoielnica a unui produs ce se adreseaza copiilor si nou-nascutilor.

In scurt timp de la publicarea imaginii pe pagina de Facebook a companiei producatoare, aceasta din urma a intrat in legatura cu mamica si si-a oferit suportul pentru a rezolva problema.

Desi situatia poate fi o exceptie, e bine sa aveti grija si sa controlati cel putin vizual scutecul inainte de a schimba copilul!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul