Asta înseamnă familie modernă? Un bărbat care a fost femeie a dat naștere unui copil conceput cu o femeie care a fost bărbat | FOTO

Am putea spune că lumea s-a întors de-a dreptul cu susul în jos. Mai ales când auzim de astfel de cazuri. Așadar, oricât de bizar sună, un bărbat care a fost femeie a dat naștere unui copil conceput cu o femeie care a fost bărbat. Și sunt foarte fericiți împreună, iar copilul lor este perfect sănătos.

Acest cuplu complet neobișnuit a reușit să scrie istorie. Fernando Machado – care s-a născut femeie- și partenera lui Diane Rodriguez- care s-a născut bărbat- au devenit părinți în urmă cu patru luni. Și pentru că formează un cuplu atât de neobișnuit, povestea lor a făcut înconjurul lumii.

Fernando și Diane sunt primul cuplu de transsexuali din lume care au devenit părinți. Cu toate astea, cei doi susțin că sunt la fel ca orice altă familie tradițională.

'Suntem exact ca orice altă familie normală. Deși noi nu ne bucurăm de aceleași drepturi ca alte famili, noi nu suntem diferiți', spune Fernando.

Citește și: Bărbați care alăptează? Da, există

Deși acum este fericit că este părinte, Fernando recunoaște că nu s-a gândit niciodată că va deveni mamă, tocmai pentru că, în adâncul sufletului, s-a simțit mereu bărbat.

Fernando este cunoscut în țara pentru că în 2013 a fost primul transsexual care a candidat pentru o funcție în parlament.

Pe tot parcursul sarcinii, cuplul și-a ținut fanii la curent cu evoluția. Mai mult, chiar și după naștere, Fernando a postat o imagine cu cicatricea de la cezariană.

'Așa cum suntem, noi trăim ca bărbat și femeie, ca orice alt cuplu. Felul cum ne-am trnsformat noi de-a lungul timpului a inclus un proces de lungă durată. Ne știm drepturile și ne-am dorit ca familia noastră să mai aibă un membru.

Fernando a povestit că primul lucru pe care l-a făcut după ce testul de sarcină a ieșit pozitiv a fost să-i dea mamei lui vestea.

Citește și: Dificultăţile meseriei' de bărbat

'Am început să plâng de fericire. Niciodată nu am avut așa sentimente puternice. Sunt cu adevărat fericit',  a declarat el.

Foto: Facebook
Sursa:dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie