„Asta nu e corpul de care te-ai indragostit” – Raspunsul sotului a fost perfect

Laura Mazza, o femeie de 31 de ani din Melbourne a impresionat mii de oameni dupa ce a publicat un dialog dintre ea si sotul ei. Mamica se simtea nesigura in corpul ei si si-a exprimat regretele legat de schimbarile petrecute odata cu nasterea a 2 copii.

„Asta nu e corpul de care te-ai indragostit”

Mama a doi copii, femeia a postat o imagine in alb-negru cu abdomenul ei, cu titlul „Asta nu e corpul de care te-ai indragostit” – lucru pe care i l-a spus si sotului ei.

„Corpul de care te-ai indragostit avea tonus si muschi. Nu erau vergeturi pe burta, nu erau nici pe sani”, i-a spus Laura sotului ei.
„Corpul de care el s-a indragostit incapea usor in blugi, putea intra in orice magazin si sa ia o pereche de pantaloni la intamplare, orice marime, stiind ca ii vor veni.
Acest corp insa nu mai poate face cumparaturi in acele magazine, poarta mai mult colanti.
Corpul lui a ramas acelasi, insa al meu s-a schimbat drastic. Nu e corect”

„Corpul tau e unul din acele lucruri de care ma indragostesc in fiecare zi”

Raspunsul sotului sau a fost insa pe masura, menit sa ii spulbere toate grijile:

Ai dreptate. Corpul asta nu e cel de care m-am indragostit. In schimb este corpul care ne-a crescut, hranit si linistit copiii, corpul care a dat viata.
Corpul tau e unul din acele lucruri de care ma indragostesc in fiecare zi. Nu stiam ce inseamna dragostea pana cand ti-am vazut corpul si am vazut tot ce poate face, deci iti multumesc!”

Laura a incheiat postarea cerand femeilor sa nu se rusineze niciodata de corpul lor sau de cum arata el dupa nastere.

„Ai tot timpul sa renunti la dulciuri mai tarziu. Acum bucura-te de ceea ce ai si de faptul ca ai dat viata cuiva ce merita fiecare vergetura.”

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere