Astăzi este ziua lui David Măruță

Andra sărbătorește astăzi ziua de naștere a fiului ei, David Măruță, care împlinește frumoasa vârstă de 6 ani. Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook, unde recunoaște că micuțul David i-a schimbat viața.

David Măruță, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, își sărbătorește astăzi ziua de naștere alături de părinții lui, dar și de micuța lui surioară, Eva Maria.

„La mulți ani, iubirea mea dragă! Au trecut 6 ani de când ai venit pe lume, 6 ani în care am învățat să iubesc mai mult, să ma joc mai mult, să râd mai mult. Iti multumesc pentru ca imi aduci atata bucurie! La multi ani, David Alexandru!

Ziua lui David Măruță este motiv de sărbătoare în familie, dar el nu este singurul copil al familiei Măruţă. În urmă cu aproape doi ani, Cătălin şi Andra au devenit părinţii unei fetiţe superbe, pe care au botezat-o Eva Maria Ioana.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în anul 2003, pe vremea când el prezenta emisiunea 'Tonomatul' de la Tvr 2, iar ea era încă la început de carieră. De-a lungul timpului Andra a mărturisit că în cazul ei nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că pletele lui Cătălin Măruță nu erau genul ei. Cu toate acestea, cei doi au început o relație intens mediatizată încă de la început, iar în 2008 s-au căsătorit și au avut o nuntă ca în povești, cu aproximativ 800 de invitați.

În 2011 viața celor doi s-a schimbat, așa cum chiar ei au mărturusit, după ce, în luna martie, a venit pe lume primul lor copil, micuțul David. Vestea celei de-a doua sarcinii a fost așteptată de toată lumea, mai ales că niciodată cei doi nu au făcut un secret din faptul că își mai doresc un copil, de preferat o fetiță. Și această dorință li s-a îndeplinit!

Citește și: Andra, prima vacanță cu micuța Eva Maria la mare | FOTO

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii