Au crezut ca este blestemat si l-au lasat sa moara. Cum arata copilul la un an dupa ce a fost adoptat

La un an dupa adoptie copilul este de nerecunoscut iar transformarile prin care a trecut sunt miraculoase.

Parintii lui au crezut ca este blestemat si l-au lasat sa moara, insa o femeie a decis sa il adopte iar la un cateva saptamani dupa adoptie copilul este de rerecunoscut.

Hope, baietelul in varsta de 2 ani din Nigeria, a fost gasit la inceputul anului, descarnat si plini de viermi, dupa ce familia sa l-a lasat sa moara crezand ca este blestemat.

La momentul respectiv, imaginea cu el si un voluntar care ii dea dea sa bea apa, a facut inconjurul lumii si a atins inimile a milioane de oameni.

In acea imagine, Hope se afla alaturi de Anja Ringgren Loven, o femeie din Danemarca ce locuia la momentul respectiv in Africa.

Anja a decis sa il adopte si acum, la doar 1 an 2 luni de cand l-a luat in grija, a decis sa faca publice o serie de imagini in care sa arate recuperarea miraculoasa a lui Hope care, acum chiar se bucura de viata, asa cum povesteste Anja.

In luna ianuarie 2016, atunci cand l-a intalnit pentru prima data pe Hope, Anja i-a dat sa bea apa, apoi l-a invelit cu grija intr-o patura si l-a dus la cel mai apropiat spital pentru ingrijiri medicale.

O data ajuns la spitalm lui Hope i-au fost adiminstrate medicamente pentru a elimina viermii care se aflau in stomac si i s-au facut zilnic transfuzii. La doua zile dupa ce Anja a cerut ajutorul comunitatii pentru a putea acoperi cheltuielile medicale cu Hope, aceasta a primit donatii in valaore de 1 milion de dolari, din intreaga lume.

La un an dupa adoptie copilul este de nerecunoscut

Hope a luat in greutate si in imagine se vede cat este de fericit, sanatos si cum se joaca alaturi de alti copii.

Anja a postat imaginile insotite de urmatorul mesaj: „Dupa cum puteti vedea, Hope chiar se bucura de viata si acum are 35 de frati si surori. Toti au mare grija de el, se joaca cu el, invata cu el si se asigura ca este protejat si iubit.”

Din cauza unei malformatii congenitale, Hope urmeaza sa treaca printr-o interventie chirurgicala insa Anja este increzatoare ca totul va decurge bine.

Anja este fondatoarea unei organizatii umanitare care ajuta copiii care au fost „etichetati” ca fiind blestemati de catre familie si cominitate si care, in consecinta au fost neglijati sau lasati sa moara.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul