Baby Spa a împlinit 7 ani!

 

7 ani de Baby Spa se traduc azi prin 2 locatii: Baby Spa Aviatiei si Baby Spa Vitan.

Conceptul de educatie acvatica creat de Baby Spa acum 7 ani a fost extins cu o abordare care vizeaza preventia si tratamentul in salina. Deoarece noul centru beneficiaza de o salina de ultima generatie cu sare de Himalaya. Careia i se adauga o componenta si mai puternica de kinetoterapie. Pentru ca la Baby Spa, totul este creat pentru copii.

In prezent, Baby Spa detine pozitia de lider pe piata centrelor de educatie acvatica pentru copii. Programul include activitati adaptate diferitelor categorii de varsta – 0 – 4 luni, 4 luni – 4 ani si peste 4 ani. Acestea se adreseaza atat copiilor normali, cat si celor cu dizabilitati care sufera de Sindrom Down, autism, tetrapareza spastica sau tulburari de crestere.

Azi, echipa Baby Spa din cele doua centre este formata din 20 de instructori specializati in educatie fizica, sport si kinetoterapie. O mana de oameni uniti, care de mai bine de 7 ani se bucura de copii si copilarie in apa si pe sub apa.

La Baby Spa, copiii invata sa inoate si sa fie competitivi. Sa fie mai buni, mai generosi, mai veseli.

Azi, oferta de servicii a centrului consta in cursuri de inot, de balet, ateliere de creatie, cursuri de dans, de Kangoo Jumps, de yoga kids, de aerobic si dans.

In fiecare luna, la centrele Baby Spa, peste 600 de copii beneficiaza de serviciile centrelor.

Baby Spa – Strada Pelinului nr 16 si Soldat Ghe Pripu nr 22 A – www.babyspa.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri