Baietelul meu a fost diagnosticat cu fenilcetonurie

Am un baietel de 1 an si 7 luni diagnosticat in urma cu 4 luni cu fenilcetonurie, epilepsie, retard psihomotor. Am inceput imediat dieta specifica bolii, dar am apelat si la o clinica din germania pentru o analiza ADN. Ni s-a spus ca maduva osoasa este foarte afectata si are o aciditate mare in sange ceea ce-i afecteaza sistemul nervos central.

Ni s-a recomandat un tratament care consta in biologia moleculara, homotoxicologia, medicina trofica si ortomoleculara pentru a vedea cum va raspunde sistemul imunitar si neurologic a organismului afectat, incercand sa stimuleze mecanismele lor de defensa cu un raspuns neuronal. Costul tratamentului este de ordinul miilor de euro de aceea as dori inca o opinie referitoare la tratament.

Intrebare pusa de: Lavinia( 26 ani), , Baia Mare

Expertul nostru va raspunde:

Este pacat ca s-a descoperit asa tarziu, pentru ca nou nascutii sunt testati obligatoriu la nastere pentru fenilcetonurie si inca de atunci se incepe prin a i se da un lapte special. Toti sunt monitorizati la nivel national si primesc ingrijirile si sfaturile necesare. Va rog sa veniti la o consultatie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului