Bebeluș lăsat singur în casă în timp ce mama era la o petrecere. Cum a fost găsit după o săptămână

O mamă adolescentă a primit șase ani de închisoare după ce și-a lăsat copilul singur în casă timp de o săptămână. 

Cazul uluitor s-a petrecut în Rusia. Viktoria Kuznetsova a rămas însărcinată la 15 ani și a decis să păstreze copilul. La scurt timp, însă, și-a dat seama că nu este atât de ușor să crești un bebeluș. În fața instanței fata, acum în vârstă de 17 ani, s-a plâns că micuțul nu o lăsa să doarmă noaptea și nici nu mai putea să iasă în oraș cu prietenii ei. 

După ce soțul ei a plecat la serviciu, el fiind militar, tânăra a pus bebelușul în pătuțul lui, a închis ușa și a plecat să petreacă. A lipsit timp de o săptămână, distrându-se cu prietenii și dormind în cămine studențești, în timp ce copilul ei se stingea, încet, încet, singur în casă. 

Din păcate micuțul, în vârstă de nouă luni, nu a putut fi salvat. El a murit de foame și deshidratare. Autopsia a arătat că organele lui au cedat unul, câte unul, din cauza lipsei de hrană și apă. Polițiștii au declarat că l-au găsit pe micuț piele și os, cu ochii larg deschiși. 

Acum că Viktoria și-a primit pedeapsa, mulți ruși sunt șocați la gândul că va pretrece doar șase ani în închisoare, având în vedere că ea și-a ucis copilul. 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri