Bebelus lasat singur in masina pentru o ora, in timp ce parintii s-au dus la shopping

Un bebelus a fost lasat singur intr-o masina parcata timp de o ora, timp in care parintii au facut cumparaturi. Incidentul a avut loc in parcarea unui mall din Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Bebelus lasat singur in masina pentru o ora, in timp ce parintii s-au dus la shopping

Copilul a fost descoperit de martori, care au fost alertati de plansetele puternice venite dinspre masina.

'Azi, în jurul orei 13:30, în parcarea mall-ului Vivo din Cluj Napoca a fost găsit într-o mașina un bebeluș care plângea foarte tare, părinţii lui l-au lăsat acolo în jur de o oră, iar ei au intrat la cumpărături, când a fost scos copilul din mașină suspina de la atâta plâns', a povestit un martor pentru sursa citata.

Oamenii prezenti la fata locului au sunat la 112 si ar fi vrut sa sparga geamul pentru a ajunge la copil, insa au ezitat de teama sa nu suporte consecinte legale:

'Oamenii au vrut sa sparga geamul, doar ca nu l-au spart de teama ca o sa fie ei acuzati dupa aceea. Au sunat si la politie, și intre timp au ajuns parintii, după cel puţin 40 de minute de când oamenii s-au sesizat'.

In continuare, parintii vor fi nevoiti sa discute cu autoritatile pentru a lamuri situatia.
Stirea a provocat un val de indignare in randul altor parinti pe retelele sociale, multi utilizatori acuzandu-i pe cei doi parinti de iresponsabilitate.

Imagine: stiridecluj.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie