Bronz de durată

În perioada aceasta, când afară este cald și praf, când trecem de la temperaturi mari la aerul condiționat din birouri, pielea noastră are de suferit, iar factorii climatici ne afectează pielea mai mult decât ne dăm seama. Dacă am obținut o piele frumos bronzată și vrem să păstrăm nuanța cât mai mult timp în ciuda agresiunii factorilor de mediu, cheia succesului este hidratarea intensă a pielii.

 

Special pentru a păstra bronzul un timp mai îndelungat, specialiștii în dermato-cosmetică MagnifiqueSkin de la Laboratorul Lysaskin din Franța aduc un produs revoluționar: Xerolys 5.

 

Emulsia Xerolys 5 conține ingrediente active pentru hidratare intensă, calmare și reparare a epidermei, care aduce cu peste 50% mai multă hidratare decât produsele care conțin doar uree și un efect prelungit de până la 24 de ore.

 

Xerolys 5 conține URODIUM®, o combinație patentată de ingrediente active (uree 5%, clorură de sodiu 2%) care oferă o putere de hidratare superioară altor produse care conțin uree datorită clorurii de sodiu, care o împiedică să se cristalizeze. Emulsia este intens hidratantă, stabilă și foarte agreabilă în utilizare, de tipul „ulei în apă”, însă care nu lasă pielea uleioasă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice