Burta după sarcină. Imaginile reale și needitate ale unei proaspete mămici | FOTO & VIDEO

Imaginile cu burta după sarcină postate de o proaspătă mămică au devenit virale. Corpul unei femei trece prin schimbări incredibile în timpul unei sarcini, iar multe dintre aceste schimbări sunt, de multe ori ireversibile.

Din păcate, în foarte multe cazuri modificările pe care corpul mamelor le suferă sunt un șoc chiar și pentru ele. Asta pentru că, în realitate, de cele mai multe ori, aceste schimbări sunt mult mai dramatice decât vedem în imaginile din reviste sau în pozele vedetelor.

Din fericire însă, tot mai multe vedete și persoane publice vor să spulbere mitul perfecțiunii și să alunge astfel frustrarea proaspetelor mame privind felul cum ele arată după naștere.

Julie Bhosale, care este mama a doi copii, scriitoare și nutriționist, a decis să arate lumii întregii exact cum arată corpul ei imediat după naștere.

Astfel, ea s-a fotografiat prima dată la o oră după ce a născut și a făcut asta mai mult timp, pentru a sublinia evoluția corpului unei femei după naștere. Așa cum se întâmplă în foarte multe cazuri, burta după sarcină nu are cel mai frumos aspect, rămân cicatrici și vergeturi, lucruri absolut firești și naturale.

Julie Bhosale a recunoscut că, după ce-a doua sarcină recuperarea nu a fost deloc ușoară, iar imaginile cu burta după sarcină arată acest lucru.

Julie a explicat că și-a dorit foarte mult să facă acest lucru tocmai pentru că este nocivă pentru proaspetele mame preocuparea societății privind aspectul fizic. Ea susține că este infinit mai important cum se simte o proaspătă mamă, nu cum arată după sarcină.

La o săptămână după ce a născut

Presiunea de a arăta bine după naștere, de a intra imediat în hainele de dinainte de a rămâne gravide, de a fi ca vedetele care parcă nu au fost niciodată însărcinate este una nu doar inutilă, dar și dăunătoare pentru mamele care și așa trec printr-o furtună hormonală.

Julie face haz de necaz și le spune mamelor să se bucure de hainele cumpărate în timpul sarcinii și după ce nasc, altfel viața acestora ar fi prea scurtă. Asta tocmai pentru că, în cele mai multe cazuri, durează mult până când o femeie poate reveni la fosta garderobă după naștere.

 

Imaginea a fost distribuită chiar și de Ashton Kutcher care, de când a devenit și el tată, nu ezită să promoveze realitatea așa cum este, fără niciun fel de cenzură sau retuș



URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin