Cadourile pentru cei dragi le cumparam de la Adriana Creations!

Ce ne poate face mai fericiti decat zambetul celor dragi atunci cand primesc un cadou? Cei mici desfac ambalajele cu rapiditate si curiozitatea oricarui copil, iar cei mai mari dintre noi ne bucuram de fiecare gest marunt, facut din dragoste.


Saptamana aceasta va facem cunostinta cu un nou creator de pe Breslo.ro.  Adriana creeaza cele mai frumoase ambalaje si cutii pentru cadouri, dar si dulapioare cu aspect vintage sau felicitari pretioase. Va garantam ca daca vreti sa pregatiti un cadou asa cum se cuvine, trebuie neaparat sa dati o tura inainte prin magazin >> Magazin AdrianaCrations 

 

Va invitam sa cititi interviul mai jos >>

Adriana Creations are la origine o poveste personala pe care la vremea respectiva am vazut-o cam ciudata.

Intotdeauna am crezut ca voi ramane profesoara si atat, nimic nu anunta o schimbare radicala, lumea din jurul meu a fost oarecum socata chiar neincrezatoare, unii chiar tristi ca imi las profesia pentru asa ceva. Acum ma viziteaza mereu sa vada ce am mai facut, ce voi mai face si ma amuza teribil sa ii vad precum niste copii in fata vitrinei cu prajituri. Familia s-a impacat si ea cu ideea, chiar daca destul de greu. Persoanele din domeniu care nu au stiut cu ce m-am ocupat nici nu se pot gandi ca m-am ocupat si cu altceva.

Adriana Creations Breslo

Este important sa iti asculti vocea interioara si sa scoti la iveala talentul pe care il ai indiferent de domeniu.

Creatiile mele s-au axat pe a picta cutii din papier mache si lemn, cartonul colorat a fost o optiune mai tarzie, astfel incat la inceput, in magazinul meu, erau categorii precum produse din papier mache unicate, editie limitata, in serie si produse din lemn unicat.

Imi plac foarte mult unicatele, mi se par o provocare si marea majoritate a produselor actuale sunt unicat. Clientii mei le-au preferat din prima clipa pentru ca un unicat iti da un sentiment aparte fie ca au fost cutii din lemn sau papier mache de diferite dimensiuni, minicomode sau obiecte de decor.

Mai tarziu, realizand produse din carton, clientii au dorit si marturii pentru nunti, botezuri sau pur si simplu un ambalaj deosebit pentru un cadou. Anul acesta am zis sa impart creatiile in colectia primavara-vara si toamna iarna pentru cele realizate in a doua jumatate a anului.

Adriana Creations Breslo

Am descoperit Breslo dupa o vizita la prietenii mei din Cluj

Acestia tocmai isi cumparasera ceva de pe platforma. Clujul pare a fi o zona mult mai interesata de handmade decat zona din care eu provin. Am hotarat sa deschid un magazin al meu chiar daca, pentru moment, ai impresia ca nu ti-l va vizita nimeni. Acum il consider un gand amuzant, este important sa ai concurenta, pentru ca te face sa fii mai atent la detalii, te face sa devii mai bun, sa evoluezi. Comunitatea este foarte frumoasa, concursurile iti dau elan sa creezi si sa vrei mai mult de la tine.

Adriana Creations Breslo

Va invitam sa-i vizitati magazinul online, aici >> Magazin AdrianaCreations


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie