Cartofel umplut cu vită (de la 18 luni)

Ingrediente (o porție):

• 1 cartof mare

• 30 g de carne de vită tocată

• ¼ ceapă

• 1 roșie mică

• 1 linguriță de ulei de măsline

• 1 vârf de cuțit de oregano

 

Mod de preparare:
Cartoful spălat se fierbe în coajă timp de 20 de minute.
Într-o tigaie cu ulei se pune ceapa tocată, roșia tăiată cubulețe, oregano și se țin la foc mic 10 -15 minute, amestecând din când în când. Se adaugă carnea tocată și se mai ține câteva minute.
Se taie cartoful în două, longitudinal, și se scobește puțin fiecare jumătate cu o lingură (scobitura se face pe partea exterioară). Ce ați scos amestecați și cu carnea și umpleți jumătațile de cartofi. Încălziți la cuptor..

Recomandari
Unica.ro
Recomandari shopping
Glamour.ro
Mai multe din Aperitive si gustari