Carucioarele pentru papusi – de ce sunt importante pentru micute

E o imagine pe care o vedem destul de des in parcuri, atunci cand iesim la plimbare: fetite cu carucioare pentru papusi, plimabandu-si cele mai bune prietene, ursuletii de plus sau cele mai de pret jucarii. Asemenea mamicilor lor, ele isi doresc sa fie mari, imita comportamentul celor din jur intr-un mod inocent, care aduce zambete largi pe chipul celor din jur.
Jucariile sub forma de carucioare pentru papusi au fost create acum multi ani, la cererea mamicilor, care la randul lor au primit solicitari de la micutele lor, pentru a avea si ele acelasi produs in miniatura.

Cand vorbim despre carucioare pentru papusi, vorbim despre cum ele sunt jucarii perfecte pentru micute. Nu doar ca se simt mai mari, nu doar ca dezvolta sentimentul de empatie legat de obiectele dragi lor, cum ar fi o papusa sau o jucarie, dar dezvolta imaginatia fetitelor si favorizeaza jocurile de rol pentru micute, atat de importante.

Asta pentru ca atunci cand sunt mici, fetitele vor repeta si vor incerca sa imite comportamentul celor din jur.
Iar aruncand in ecuatie carucioare pentru papusi, scopul este atins foarte subtil si chiar dragalas.

Cu ajutorul carucioarelor pentru papusi, fetitele vor dezvolta un adevarat simt al responsabilitatii datorita grijii cu care vor manevra diferitele plusuri, papusi si alte jucarii dragi la iesirile si plimbarile prin parc.

Cati dintre voi nu ati vazut carucioare pentru papusi? Si v-ati gandit ca sunt dragalase? Ei, ele sunt mai mult decat atat, sunt educative atat din punct de vedere emotional, cat si al creativitatii.

Iar acest lucru a fost speculat din plin si de catre producatorii de carucioare pentru copii, care au creat de cele mai multe ori replici perfecte ale carucioarelor pentru copii, la scala mai mica sau au produs papusi care vin impreuna cu carucioare pentru papusi, pentru a stimula astfel jocul pe roluri atat de dorit de catre parinti.

Papusi, plusuri, jucarii – pe toate acestea le gasiti la Noriel, la preturi accesibile si tare interesante.
Cat despre carucioare pentru papusi? Veti fi surprinsi sa regasiti in oferta Noriel carucioare pentru papusi cu adevarat interesante, care sigur vor aduce zambetul pe buze celor mici.
Specialistii au descoperit faptul ca majoritatea fetitelor tanjesc dupa un astfel de produs mai ales atunci cand in familie apare un nou membru al familiei, ceva mai micut, iar mamica il scoate la plimbari in carucioare pentru copii, carucioare 3 in 1, carucioare 2 in 1 sau alte preferinte, in functie de ceea ce isi doreste familie. Atunci incepe jocul de roluri, iar cea mica se simta asemenea mamicii ei alaturi de diverse modele de carucioare pentru papusi.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau