Ghiozdanul unui elev de clasa I cantareste 25% din greutatea copilului

Daca v-ati intrebat vreodata cat cantareste ghiozdanul unui copil, acum aveti raspunsul. Ghiozdanul unui copil aflat in clasa I, cantareste 25% din greutatea copilului.

Nicoleta Vaia, mama lui Ianu, reclama dur, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, greutatea pe care fiul ei trebuie sa o duca in spate in fiecare zi.

Ghiozdanul fiului ei, elev in clasa I, cantareste 4 kg, reprezentand 25% din greutatea copilului.

„Ghiozdanul lui Pralea al meu de-i zice Ianu are 4 kg, adica 25% din cât cantareste el si e doar clasa I. Sa-ti explic: de luni merge cu o coală A 4 la el. Atat. Asta pentru că tu nu vii cu geanta de 25 de kg la minister si nici tembelicus ember care au decis asemenea ineptii.
Dacă ai alta opinie, draga Genunche, îți zic ca mi-a zis că-l doare spatele, pentru mine asta echivalează cu „jumătate din Univers e muci si pulbere”.

cat cantareste ghiozdanul unui copil

Ianu a venit pe lume in conditii greu de imaginat pentru oricine, astfel ca Nicoleta, este dispusa sa „mute muntii din loc” dupa cum spune chiar ea, atunci cand vine vorba despre copilul ei.

„Pentru el am mutat munții să-l salvez, gen Himalaya, că Anzii sunt soft, adica e singurul vindecat din România cu boala lui si nici in lume situația nu-i prea vesela. Dacă vrei o combinație perfectă de leoaica-tigroaica-scorpie-anaconda, îndrăznește să zici ceva!”

Nicoleta este cu adevarat o „mama leoaica” care ar face absolut orice pentru fiul ei Ianu. In urma cu aproape 7 ani, dupa 117 ore de travaliu, urmate de o cezariană 'pe viu'Nicoleta l-a adus pe lume pe Ianu.

In urma reclamatiilor facute de Nicoleta prvind greutatea ghiozdanului si a faptului ca in scoli nu exista dulapuri in care copiii sa isi poata lasa rechizitele, Inspectoratul Scolar Bucuresti urmeaza sa faca verificari.

„Menţionăm faptul că, în zilele imediat următoare, inspectorii şcolari vor face verificările de rigoare care să certifice adevărul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia şi, după caz, vor iniţia toate demersurile necesare pe langă autoritările locale, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de şcolarizare pentru elevii din Municipiul Bucureşti”, au declarat reprezentatii Inspectoratului Scolar Bucuresti, pentru Digi24.

Intr-o postare ulterioara, Nicoleta specifica faptul ca aceasta solicitare o face pentru toti copiii, nu doar pentru fiul ei.

„PRECIZARI
Demersul meu este pentru TOTI COPIII. Mi-as dori ca toți copiii să aibă dulăpioare. Nu vreau verificări revansarde, vreau verificări care să constate că nu sunt, unde nu sunt si sa le puna acolo! Mi as dori ca toți copiii să fie luați de mana sau în brațe și mângâiați la școală de cadrele didactice, așa cum e Ianu. Demersul meu este pentru o Românie scoasă din captivitatea lui ” pe vremea mea”!” a scris Nicoleta pe pagina personala de Facebook.

 

 

Poate ca cei de la Inspectorat nu se intreba cat cantareste ghiozdanul unui copil, insa multi dintre noi o facem si din pacate raspunsul la aceasta intrebare este uneori chiar socant. Ghiozdanul puiului meu cantareste 7-8 kg in functie de zi si este clasa a II.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau