Caz uluitor. O femeie a născut la 7 luni după ce medicii i-au spus că a pierdut sarcina

Meredith și Brandon, soț și soție, au avut parte de șocul vieții lor. Pe când era însărcinată în șase săptămâni, cu primul copil, medicii i-au spus tinerei că a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei au fost devastați.

Meredith și Brandon își doreau foarte mult un copil și deja își făceau planuri pentru bebelușul din pântece. Când medicii i-a spus lui Meredith că a pierdut sarcina, au fost dărâmați amândoi.

Șapte luni mai târziu însă, Meredith a simțit niște dureri sppontane și foarte puternice la nivelul abdomenului. Crampele erau insuportabile și s-a panicat. Și-a strigat soțul și până se se dezmeticească ei, Meredith a născut pur și simplu.

Citește și: Se asteptau sa isi ingroape fiul imediat dupa nastere. A supravietuit insa cum a facut-o este greu de crezut | VIDEO

Au fost speriați și șocați. Meredith nu știa că mai era însărcinată și, susține ea, din punct de vedere fizic nu a simțit nimic în tot timpul ăsta. Mai mult, se pare că nu i s-a rupt nici apa înainte de a naște.

Șocul lor a fost cu atât mai mare în momentul în care au realizat că bebelușul se afla în continuare în sacul amniotic, împreună cu placenta și cordonul ombilical, ceea ce însemna că micuțul nu avea oxigen. Brandon a sunat imediat la urgențe, dar în timpul ăsta sacul amniotic s-a spart singur.

Citește și: Au crezut că le-au schimbat copiii la naștere. O mamă a născut gemeni concepuți cu doi tați diferiți

Paramedicii au venit în câteva minute și au dus-o și pe mamă și bebeluș la spital.

Atât copila, cât și mama ei sunt acum bine. Se pare că fetița este perfect normală, ba chiar este un copil plin de viață și mereu zâmbitor.

Sursa: littlethings.com
Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau