Ce i s-a întâmplat unei mame ai cărei copii făceau crize de furie în magazin

Ajutorul pe care o mamă disperată l-a primit într-un magazin de la o femeie absolut necunoscută a emoționat o mulțime de oameni, iar postarea despre această întâmplare a ajuns virală după ce mama a postat-o pe Facebook.

Hannah Young are doi copii mici și este casnică pentru a putea avea grijă de aceștia. Așa cum știm cu toții, mersul la cumpărături cu doi copii mici după tine poate fi câteodată o adevărată aventură și nu în cel mai bun sens al cuvântului. Hannah a povestit că imediat după ce au intrat în magazin, ambii copii au avut tantrumuri sau crize de plâns și furie, în limbaj popular.

'Mă simțeam atât de prost, toată lumea se uita la noi și eram convinsă că vor crede despre mnine că sunt o mamă rea', a povestit Hannah, fiind conștientă cum arătau tantrumurile copiilor ei pentru niște străini.

Citește și: Soluția minune care poate calma crizele de furie ale copiilor

Apoi, așa, dintr-odată o femeie mai în vârstă a venit la ea și i-a spus:

'Nu-ți face griji scumpo, doar gândește-te că nu o să moară nimeni din asta, va fi bine'.

Impresionată de cuvintele femeii și cu un pic mai multă încredere în ea, a reușit să se calmeze și să își calmeze și copiii. Apoi femeia a plecat, iar ea și-a continuat cumpărăturile împreună cu micuții ei.

Dar, după scurt timp, fetița de 3 ani a început din nou să plângă și să țipe, iar mama s-a panicat din nou.

'Femeia a observat că îmi mișcau lacrimile în ochi și a venit din nou la noi și i-a spus fetiței mele: ‘Am văzut un iepuraș ascuns chiar acolo, mă ajuți să îl găsesc?’. În mod spontan, fiica mea s-a calmat și a mers în direcția în care femeia i-a arătat iepurașul ascuns. În momentul ăla am reușit să-l ridic pe cel mic de pe podea, să-mi iau cumpărăturile și să merg după ele'.

Jocul de-a iepurașul a fost o adevărată binecuvântare pentru Hannah și copiii ei și l-au continuat și după ce femeia mai în vârstă a plecat. Fiind atât de recunoscătoare -pentru gestul femeii ea i-a mulțumit de mai multe ori și chiar a reușit după ce și-a mai revenit să-i facă o poză alături de fetița ei.

'A fost atât de simplu și frumos din partea ei, îi sunt exrtrem de recunoscătoare. De obicei oamenii judecă imediat mamele cu copii mici, femeia asta m-a ajutat enorm', a povestit Hannah.

Tânăra mama a povestit întâmplarea pe Facebook alături de următorul mesaj: 'Când auzi un copil plângând la magazin te rog amintește-ți că părinții lui vor doar să cumpere mâncare, așa că zâmbește-le, fă o glumă, îi vei ajuta mai mult decât îți poți imagina'.

Citește și: Cum să abordezi crizele de furie ale unui copil în 10 pași

Povestea mamei și gestul celeilalte femeii au impresionat atât de mulți oameni încât în momentul în care a postat-o pe Facebook a primit zeci de mii  de like-uri. Printre comentarii,  cineva a scris: 'Suntem atât de prinși în problemele noastre încât nu ne mai gândim la nimic altceva. Câteodată ar trebui să ne mai ascultăm și inima'.

Sursa: huffingtonpost.com
Foto: Hepta, Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau