Ce îi spune Petru Mircea fiului său despre Mădălina Manole

Petru Mircea, văduvul Mădălinei Manole, face tot posibilul pentru ca fiul lor, Petru jr. să aibă vie memoria mamei sale care l-a dorit și l-a iubit atât de mult.

Tatăl copilului susține că, deși i-au fost aduse numeroase acuzații, de toate felurile, el i-a povestit foarte mult băiețelului despre mama sa, despre cât de mult l-a iubit. Dar i-a și spus că, din păcate, nu va mai veni acasă.  Astfel, el nu s-a ferit să răspundă la multele întrebări pe care le-a pus copilul, având grijă ca băiatul să aibă în minte imaginea Mădălinei Manole, o mamă iubitoare, așa cum a fost.

madalina_manole

Petru Mircea spune că l-a învățat pe cel mic să cinstească memoria mamei sale, chiar dacă nu merg la mormântul ei, merg adesea la biserică unde aprind lumânări.  Iar decizia de a nu merge la mormânt a venit pe fondul certurilor interminabile cu părinții artistei. Totuși, văduvul Mădălinei Manole a păstrat acasă, în ramă, în tablouri, imaginile cu mama lui Petru jr, pentru ca acesta să păstreze vie memoria celei care i-a dat viață.

Petru jr. ştie tot despre mama lui, dar nu pot da informaţii despre modul în care băiatul meu îşi cultivă amintirea ei. N-aş vrea să-mi fie luată în nume de rău, dar sunt aspecte intime, ale familiei mele', spune Petru Mircea.

 Un detaliu interesant este faptul că, deşi au trecut cinci ani de la moartea Mădălinei şi s-a speculat că ar fi avut o relaţie stabilă cu o altă femeie, Petru Mircea poartă încă verigheta de la cununia cu regretata artistă.

Sursa: Libertatea.ro
Foto: Libertatea.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri