Ce înseamnă când visezi că soțul te înșală și cum îți afectează relația

Femeile au în mod frecvent coșmaruri privind infidelitatea partenerului de viață și acestea le pun de cele mai multe ori pe gânduri, pentru că emoțiile resimțite sunt destul de puternice, deși este vorba doar despre un vis.

Experții susțin însă că visele despre ifidelitatea soțului sau a iubitului sunt de fapt un semn bun pentru relația voastră.

Femeile care au visat în mod detaliat cum le înșală partenerul de viață știu cu siguranță ce stare de disconfort și confuzie produc astfel de coșmaruri, de cele mai multe ori chiar și în stare conștientă, după ce trezesc.

'Visez în mod repetat că soțul meu are o aventură. Visele par incredibil de reale. Îl pot vedea cu femeia aceea împreună, le pot asculta conversațiile și chiar sunt martoră la actele lor sexuale', a povestit o femeie pentru mirror.co.uk.

'Am visat că soțul meu se întâlnește cu o altă femeie și l-am părăsit. Ba chiar mă vedeam cum depuneam actele de divorț', a spus o alta.

Ca orice alt vis, și cele despre ifidelitatea iubitului îți pot afecta viața de zi cu zi, felul cum își privești partenerul de viață și chiar pot da naștere unor suspiciuni.

Terapeutul Delphi Ellis, specializat în vise și tratarea efectului acestora, le dă un sfat celor care cred că visele au o însemnătate și ar trebui tratate ca un avertisment.

'În mod frecvent am pacienți care susțin că visează cum îi înșală partenerul de viață. Aceștia sunt îngrijorați că subconștientul lor încearcă să-i avertizeze asupra unui pericol și încearcă să le spună ceva.

Este adevărat că subconștientul ne trimite mesaje, dar putem spune că ne scoate la suprafață propria noastră teamă de a nu fi înșelați, teamă care pornește de la experiențe anterioare. Nicidecum faptul că partenerul nostru chiar face asta.

Aceste vise apar, în mod ironic și surprinzător, atunci când relațiie dintre parteneri sunt foarte bune', spune terapeutul.

Explicația este că exact atunci când suntem mai fericiți ies la iveală temerile din subconștientul nostru, iar acest lucru se întâmplă cel mai adesea, noaptea, în timpul viselor.

Așadar, dacă visați că soțul vă înșală, cel mai probabil este un semn bun. Dacă vreți să puneți capăt oricărei suspiciuni, puteți să purtați această discuție cu el, să-i spuneți ce ați visat și să vedeți cum reacționeză. Atunci cu siguranță veți scăpa de gândurile negre, susține terapeutul.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie