Ce s-a întâmplat după ce un bărbat i-a cerut unei mame să nu mai alăpteze la piscină

Oricât de firesc ar fi ca o mamă să își alăpteze copilul când și unde îi este foame micuțului și oricât de multe campanii de susținere a mamelor care alăptează ar exista, vor fi în continuare persoane care arată cu degetul femeile ce îndrăznesc să alăpteze în public.

Tanja Krstic Radusinovic, mama a trei copii, care locuiește în Las Vegas a povestit o întâmplare ce a devenit virală pe rețelele de socializare.

Femeia se afla piscină și îl alăpta pe băiețelul cel mic când la ea a venit un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

'Scuză-mă, ce faci? Îți alăptezi copilul? Nu cred că ar trebui să faci asta aici', i-a spus bărbatul.

Tanja, care încerca să-și alăpteze copilul cel mic, în timp ce era cu ochii pe ceilalți doi, recunoaște că a fost la un pas de a se ridica și de a-i da una bărbatului în locul în care îl doare cel mai tare, pentru că pur și simplu în momentul ăla a scos-o din sărite.

Citește și: Cea mai controversată imagine despre alăptare. Cea care a postat-o, acuzată de pornografie

În mod uimitor, chiar în acel moment, lângă ei a apărut mama bărbatului, o femeie care avea în jur de 70 de ani și l-a luat imediat la rost.

'Kevin, habar nu aveam că te-am crescut în halul ăsta. Nu voi mai schimba o vorbă cu tine până nu îți ceri scuze', i-a spus femeia.

Uitându-se uimit la mama sa, bărbatul și-a cerut scuze.

Tanja a povestit întâmplarea pe Facebook și imediat a primit zeci de mii de like-uri și foarte multe share-uri.

Din punctul ei de vedere, asta ar trebui să fie o lecție pentru mulți adulți care uită că au fost la un moment dat copii și au fost alăptați la rândul lor.

'Alăptatul este un lucru firesc și așa a fost întotdeauna. Nu înțeleg de ce bărbații și chiar și o mulțime de femei se simt ofensați de o mamă care își hrănește copilul. Dacă era vorba despre un biberon nimeni nu ar fi avut nimic de comentat', a mai scris Tanja pe Facebook.

Citește și: Alăptarea: cum înveţi bebeluşul să prindă sânul corect


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie