Ce spune luna nașterii despre destinul copilului tău

Sunt mulți părinți care cred în destin, mulți care nu o fac și fiecare dintre ei au argumentele lor. Studiile arată însă că, spre exemplu, cei mai mulți dentiști sunt născuți în luna decembrie și foarte mulți mari muzicieni în luna februarie.

Există specialiștii care susțin că luna nașterii poate afecta destinul unui om încă din primele zile de viață, de la meseria pe care o va alege și până la problemele de sănătate pe care le va avea de-a lungul vieții.

Mai mult, se pare că există tot mai mulți părinți care își programează conceperea unui copil cu scopul de a se naște într-o anumită lună din an, tocmai pentru că au convingerea că acest lucru le va influența destinul.

Iată ce spune luna nașterii despre destinul copilului:

Ianuarie

Mulți copii născuți în luna ianuarie ajung în funcții de conducere. Copiii lunii ianuarie vor crește generoși, buni și vor ști să descifreze caracterul oamenilor cu mare ușurință. În momentul în care își vor forma o opinie despre un lucru anume, cu greu vei mai reuși să-i mai faci să se răzgândească pentru că, dincolo de toate, sunt extrem de încăpățânați.

Februarie

Bebelușii lunii februarie au mari șanse să devină artiști, fie că vorbim de muzicieni, pictori, scriitori sau vorbim de designeri de interioare sau grădini.

Copiii născuți în februarie au o imaginație bogată și sunt foarte sensibili. Sunt empatici cu cei din jurul lor, dar mult prea rar își exteriorisează cu adevărat sentimentele. Au nevoie de multă afecțiune din partea părinților și îndrumare pentru a ajunge să fie deschiși față de ei.

Martie

Cei născuți în luna martie par să aibă o atracție deosebită către muzică, fie că vorbim despre cântăreți sau compozitori. Sunt foarte creativi și foarte talentați, dar se întâmplă de multe ori să nu aibă ocazia să-și descopere acest talent sau să nu fie încurajați în acest sens.

Și copiii născuți în martie sunt destul de încăpățânați, dornici de aventură și plini de energie. Aceștia, mai mult decât ceilalți, vor reuși să-și epuizeze părinții în mod constant.

Copiii născuți în primele trei luni ale anului mai au însă și tendința de a se îndrepta spre sporturile de performanță, mulți dintre ei reușind să devină atleți de succes.

Citește și: Zodii de copii cu atitudine de lider
Nume de copii care vor avea noroc în viață

Aprilie

Copiii născuți în luna aprilie sunt pe locul doi în ceea ce privește funcțiile de director general în cadrul unei structuri. Încă de mici ei sunt destul de autoritari iar asta se poate vedea cu ochiul liber.

Micuții lunii aprilie sunt răbdători și iubitori, dar foarte determinați când vine vorba despre ceea ce își doresc. Dacă faci greșeala să îi insulți vor ține minte toată viața.

Mai

Copiii născuți în luna mai au cele mai mici șanse de a se îndrepta vreodată spre o carieră sportivă. Ei sunt extrem de adaptabili și se vor descurca în majoritatea funcțiilor și pozițiilor pe care le vor ocupa.

Copiii din luna mai sunt predispuși când sunt mici mai tot timpul la bolile comune, mai ales în ceea ce privește căile respiratorii.

Sunt buni comunicatori, se adaptează cu ușurință și vor avea cele mai puține probleme în momentul în care vor merge în colectivitate.

Iunie

Sunt șanse mari ca micuțul tău să ajungă unul din câștigătorul premiilor Nobel. Ultimii cinci oameni care au câștigat Nobelul pentru pace sunt născuți în luna iunie.

Copiii născuți în iunie sunt extrem de emoționali, sensibili și destul de timizi. Sunt romantici, foarte protectivi cu cei din jurul lor și mereu cu zâmbetul pe buze.

Iulie

Cei născuți în luna iulie vor merge către domenii ale tehnicii. EI vor îndrăgi încă de mici trenulețele, mașinuțele, vor vrea să dezmembreze jucăriile doar pentru a-și satisface curiozitatea și de a ști cum sunt făcute.

Sunt copii deosebit de energici, independenți și mereu în căutarea libertății. Sunt încrezători în forțele proprii și vor mereu să fie în centrul atenției.

August

Copiii născuți în luna august nu obțin rezultate prea bune la școală, nu le prea place învățătura și cu greu vor reuși părinții să-i motiveze, dacă vor reuși acest lucru. Ei vor fi tentați la maturitate de meseriile care vor implica aspectul fizic, vor fi mereu în pas cu moda. Pun mai mare accent pe frumusețea fizică.

Totuși, asta nu înseamnă că micuții născuți în august nu sunt inteligenți, ba dimpotrivă. Le place foarte mult să fie iubiți și lăudați și se folosesc de inteligența lor pentru asta.

Citește și: Zodii de copii carismatici

Septembrie

Copiii născuți în luna septembrie sunt poate cei mai deștepți dintre toți. Aceștia vor impresiona mereu pe cei din jurul lor cu inteligența lor.

Dincolo de asta, persoanele născute în toamnă au o viață mai sănătoasă decât cele născute primăvara.

Acești copii sunt și cei mai sociabili dintre toți, dar au tendința de a fi posesivi cu prietenii și familia.

Octombrie

Micuții născuți octombrie au o înclinație deosebită spre învățătură și cunoaștere. Ei sunt cei care ajung la universitățile de top din lume.

Sunt foarte ambițioși și pot deveni chiar obraznici și lipsiți de orice scrupule atunci când își doresc un lucru. Nu acceptă refuzul. Dincolo de asta, sunt însă iubitori și foarte loiali.

Noiembrie

Copiii născuți în noiembrie au tendința de a fi destul de pesimiști și mereu pun răul în față. Asta le-ar putea influența felul cum vor lua deciziile.

Sunt persoane iubitoare și foarte energice, însă au nevoie să fie ghidați în viață și au nevoie de o afecțiune aparte pentru a le crește încrederea în sine.

Decembrie

Copiii lunii decembrie au mari șanse să devină medici, poate chiar niște dentiști ori chirurgi renumiți. Despre aceștia se spune însă că au nevoie ca familia să le ofere încă de mici accesul la educație de care ei au atâta nevoie, în caz contrar nu vor reuși să se remarce.

Acești copii sunt determinați, perfecționiști, dar o latură destul de timidă. Sunt afectuoși cu prietenii și familia și foarte loiali.

Surse: goodtoknow.co.uk, theguardian.com, ohioastrology.com.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau