Cea mai mare petrecere pe biciclete: nu rata Summer Bike Fiesta!

Vino și tu la Summer Bike Fiesta, cea mai mare petrecere pe biciclete din Romania, organizata de revista Unica,  în parteneriat cu i’Velo, pe 2 august 2014!
Echipa Unica te invita la cea mai colorata fiesta a verii pe toti cei dornici de miscare si distractie. Punctul de plecare este parcarea Bucuresti Mall-Vitan, incepand cu ora 17.30. Organizatorii garanteaza participantilor concursuri cu o mie de premii, nenumarate cadouri, muzica si multa voie buna!

 

Din parcarea Bucuresti Mall-Vitan se merge, in coloana vesela, catre Parcul Herastrau, la Roaba de Cultura. Pe traseu incing atmosfera, cu ritmuri de fiesta, prietenii de la Super Chill.

 

La Roaba de Cultura te asteapta noi surprize: tombola cu sase biciclete oferite de Carrefour Romania si 4 smartphone-uri, plus super cadouri pentru toti participantii, un candy bar spectaculos, vata de zahar, inghetata, bauturi racoritoare, concert si o vizionare de film.

 

Pentru ca stim ca nu vrei sa ratezi o super distractie in aer liber, te invitam sa accesezi acest link http://special.unica.ro/summerbikefiesta2 si sa te inscrii cat mai repede.

 

Revista Unica și iVelo le oferă primilor inscrisi care nu au bicicleta personala, 100 de biciclete, care vor putea fi inchiriate in regim gratuit, din parcarea Bucuresti Mall-Vitan, in ziua evenimentului (2 august), incepand cu ora 14:00.

 

Recomandăm ținute vestimentare colorate și vesele, potrivite unei atmosfere de fiesta.

Sponsorii Sumer Bike Fiesta: Anchor Grup si Aquatique.

Parteneri : iVelo, Green Revolution, World Class, Carrefour, Serioux, Fotografultau, Radio21, Editura Litera, Fresh Corner, Sweet Ela, BGS, Masina de inghetata, Red Bull, Redds, Vata de Zahar, Brioche Doree, Eventix


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri