Cel mai creativ eveniment pentru mamici si copii – Breslo Handmade Hub

Comunitatea Breslo a organizat de Florii unul dintre cele mai creative evenimente ale primaverii – Breslo Handmade Hub – un bun prilej de a iesi in casa cu cei mici si de a cumpara cadourile pentru Iepuras.

 

In weekend-ul 4-5 Aprilie, publicul bucurestean a avut ocazia sa aleaga cele mai frumoase cadouri pentru Florii si Paste de la Handmade Hub – primul eveniment oficial organizat de Breslo.ro in ultimii 4 ani. A fost un eveniment plin de voie buna, muzica in surdina, bunatati homemade si multe, multe bijuterii handmade.

 

70 de creatori talentati si sute de produse handmade pentru mamici si copii

Vizitatorii au putut alege din sutele de cadouri aduse de creatori – de la bijuterii creative, accesorii si decoratiuni pentru casa, pana la hainute pentru mamici si copii, papusele pentru fetite si bunatati homemade, din ingrediente naturale.

 

Eveniment Breslo

 

Haine asortate pentru mamici si fetite, dar si jucarii din bumbac

Mamicile au putut cumpara haine asortate, dar si cele mai alese jucarii pentru fetitele lor. Creatorii au folosit materiale inofensive, care sa nu irite pielea celor mici, iar atractia principala a fost pravalia cu papusi.

 

Eveniment Breslo

 

Ateliere creative pentru copii

Copiii pasionati de handmade au putut participa la ateliere creative, unde au invatat chiar de la creatori cum sa impleteasca coronite din flori, sa faca brose din lemn sau sa picteze pe sticle in miniaturi. Un bun exercitiu pentru formarea lui si dezvoltarea imaginatiei.

 

Eveniment Breslo

 

Dezlegare la peste cu sushi proaspat

Cum a fost dezlegare la peste, vizitatorii au putut degusta sushi proaspat, pe care l-au savurat alaturi de un vin bun si dulce. Pofticiosii au putut cumpara si pentru acasa bunatatile din peste.

 

Portrete de familie facute de profesionistii de la F64

Vizitatorii au putut face portrete de familie, profesioniste, facute de fotografii priceputi de la F64. Atmosfera a fost relaxanta, iar copiii s-au lasat fotografiati alaturi de cele mai frumoase accesorii florale.

 

Eveniment Breslo

 

Sunteti asteptati in numar cat mai mare si la urmatoarele evenimente organizate de Breslo  – cea mai mare comunitate creativa din Romania, cu peste 130 000 de iubitori de handmade.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie