Cele mai bune produse de îngrijire pentru bebeluşi

Nou-născuții au nevoie de toată atenția părinților, fie că vorbim de alimentație, îngrijirea pielii sau mediul care îi înconjoară. Fiecare mămică își dorește cele mai bune produse de îngrijire pentru bebeluși, iar noi vă venim în ajutor cu câteva idei.

Pielea bebelușilor este foarte sensibilă, motiv pentru care, când vine vorba de produsele de îngrijire, părinții trebuie să ia în calcul mai mulți factori. Specialiștii recomandă folosirea unor produse cât mai naturale, care să nu conțină ingrediente chimice. În primele luni de viața, nou-născuții au sistemul imunitar scăzut, astfel că trebuie feriţi de parabeni nocivi, uleiuri minerale sau alte produse ce pot provoca alergii sau iritații.

Cele mai bune produse cosmetice pentru bebeluşi

Un bebeluș proaspăt sosit acasă are nevoie de dragoste, atenție, dar și de o îngrijire deosebită. Iar pentru asta, există o gamă largă de produse special realizate pentru hidratarea pielii delicate a nou-născuților. Un exemplu este loțiunea de corp Chicco Natusal Sensation, care are un efect benefic asupra dezvoltării armonioase a bebelușului. Acest produs protejează, hrăneşte și hidratează pielea, putând fi utilizat încă din primele zile de viață. De ce îl recomandăm? Deoarece nu conține parabeni, fenoxietanol și lasă pielea să respire.

Vă doriți cele mai bune produse de îngrijire pentru bebeluși? Găsiți aici.

Vă doriți cele mai bune produse de îngrijire pentru bebeluși? Găsiți oferta Chicco aici.

Dacă doriți să vă răsfățați bebelușul cu cele mai bune produse cosmetice, puteți alege uleiul pentru masaj Chicco Natural Sensation. Acesta este realizat din ingrediente naturale active, printre care se numără uleiul de migdale și vitamina E. Recomandăm acest produs în special pentru bebelușii care au o piele sensibilă sau uscată.

Pentru cele mai bune produse cosmetice bebeluși, comanda online aici.

Pentru cele mai bune produse cosmetice bebeluși, comandă online aici.

O altă categorie de produse destinate îngrijirii bebelușilor este reprezentată de șervețelele umede. Practice și eficiente, acestea sunt testate dermatologic și oferă un parfum proaspăt. Șervețelele umede pentru copii au o textură unică și hidratează pielea delicată a nou-născuților.

Servetelele umede pentru piele sensibilă, dar si alte produse bune pentru bebelusi sunt disponibile aici.

Șervetelele umede pentru piele sensibilă, dar și alte produse bune pentru bebeluși sunt disponibile aici.

Fără alcool și fără parabeni sunt și șervețelele umede de la Huggies. realizate din fibre naturale și biodegradabile. Având o textură moale, bebelușul se va bucura de prospețime și catifelare.

Cele mai bune produse de îngrijire pentru bebeluși cuprind si șervețelele umede. Găsiți aici mai multe tipuri, ideale pentru piele normală, sensibilă sau uscată.

Produsele de îngrijire pentru bebeluși cuprind si șervețelele umede. Găsiți aici mai multe tipuri.

Cele mai bune produse de îngrijire pentru băiţa bebeluşului

Băița este un ritual extrem de important, astfel că e bine să alegeți cele mai bune produse cosmetice pentru bebeluși. O băiță caldă, cu produsele potrivite, fie că vorbim de șampon, gel de duș sau spumă de baie, asigură un somn mult mai odihnitor. Gelul de duş şi şampon fără lacrimi Chicco Natural Sensation, 500 ml, este ideal pentru curățarea delicată a părului și pielii bebeșului. Aceasta devine mai catifelată, mai parfumată, iar mușețelul și aloe ajută și la o bună hidratare.

O baiță relaxantă cu cele mai bune produse cosmetice pentru bebelusi.

O băiță relaxantă cu cele mai bune produse cosmetice pentru bebelusi. Vezi aici un gel de duş şi şampon pentru piele delicată.

Prevăzută cu aceleași proprietăți benefice, spuma de baie fara lacrimi Chicco Natural Sensation, 500ml, este o altă alternativă. Nu conține alcool, parabeni, uleiuri minerale sau coloranți, astfel că baia micuțului ajunge să fie o adevărată plăcere.

Pentru un nou-născut fericit, gasești aici cele mai bune produse cosmetice pentru bebeluși.

Pentru un nou-născut fericit, găsești aici cele mai bune produse cosmetice pentru bebeluși.

Așadar, nu neglijați alegerea produselor pentru îngrijirea bebelușilor și folosiți-le pe cele care au un impact pozitiv asupra sănătăţii. Copilul dumneavoastră merită tot ce este mai bun, mai natural și mai delicat cu pielea sa.


Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Ingrijire