Colin Farrell, despre fiul sau: Greutatile unui copil cu nevoi speciale sunt atat de brutale incat…

Nu multa lume stie asta, insa actorul Colin Farrell a avut parte de adevarate provocari de cand a devenit parinte. Iar asta din pricina faptului ca fiul sau, James, este un copil cu nevoi speciale, insa acest aspect nu il opreste pe star sa simta ca fiul sau e lumina ochilor sai.

James, fiul lui Colin Farrell a fost diagnosticat cu sindromul Angelman la varsta de doi ani

Fiul vedetei sufera de sindromul Angelman, o maladie genetica foarte rara, ce apare la unul din 15000 de copii. Sindromul Angelman impiedica dezvoltarea intelectuala a copiilor, multi dintre ei neputand vreodata sa ajunga sa vorbeasca, unii din ei neputand sa isi tina echilibrul sau sa mearga usor. O alta trasatura caracteristica a copiilor ce s-au nascut cu sindromul Angelman, similar cu sindromul Down, acesti copii sunt mai mereu fericiti.

Fiul lui Colin Farrell a fost diagnosticat cu sindromul Angelman la varsta de 2 ani, iar de atunci viata parintilor nu a fost una obisnuita. Cu toate acestea, starul de Hollywood e extrem de mandru de fiul sau:

„Tot ce a reusit in viata a reusit prin vointa si munca grea.
Ar trebui sa ne inspire. Lucruri precum mersul, vorbitul, mancatul, toate sunt lucruri pe care noi le luam ca atare, pentru ca ne vine usor sa le facem.
Lui James insa ii e greu sa faca toate acestea. Imi amintesc zilele cand nu putea urmari nici zece minute de film, deoarece nu putea sta locului. Acum insa poate.”

Precum multi alti parinti care au copii cu nevoi speciale, Colin Farrell a devenit un avocat al persoanelor cu sindromul Angelman, sprijinind totodata parintii altor copii care trec prin acelasi lucru.

„Greutatile unui copil cu nevoi speciale sunt atat de brutale incat iti pot frange inima. Insa dragostea impartasita, taria si eroismul lui sunt acul si ata care iti cos inima la loc.”

Mama lui James este fotomodelul Kim Bordenave, fosta iubita de-a actorului. De cand cei doi parinti s-au despartit, James isi petrece timpul alternativ cu mama si tatal lui.

Sursa: shared.us

Imagini: Northfoto, shared.us


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie