Concurs Elancyl Maternite

Venirea pe lume a unui bebeluș este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. În lumina mult-așteptatului eveniment, există câteva provocări cu care se confruntă proaspetele, dar mai ales viitoarele mămici.

Vergeturile de sarcină sunt, din păcate, prezente la peste 90% dintre viitoarele mămici. Corelată cu sarcina, cu modificările bruște de greutate sau dezechilibre hormonale, apariția vergeturilor este rezultatul unei dezorganizări de colagen sau a unei rupturi de fibre elastice ale dermei. Și în timpul sarcinii, dar și după sosirea bebelușului, multe femei se întreabă dacă vor putea face față provocării de a ajunge la corpul pe care îl aveau înainte de naștere.

Elancyl Specific Maternite este o cremă tratament, dezvoltată special pentru prevenirea vergeturilor pe perioada sarcinii și care le atenuează pe cele deja instalate, care are la bază ingrediente active naturale. Datorită concentrației sale de Ulei de Șofrănel și Vitamina E, Elancyl Specific Maternite hidratează, hrănește pielea și îi oferă elasticitate. Textura sa catifelată este rapid absorbită în piele. Utilizată zilnic începând din primele luni de sarcină, sporește rezistența pielii la dilatare.

Produsul nu se folosește pe perioada alăptării!

 

Elancyl Maternite te invită la concurs:

Povestește-ne într-un comentariu la acest material (în josul paginii, cu postare pe facebook) care este ritualul tău de îngrijire în perioada sarcinii. Cele mai interesante și originale 3 comentarii vor fi premiate cu câte un set Elancyl Maternite (crema Elancyl Prevenire Vergeturi 150 ml, geantă și trusă). Concursul se desfășoară în perioada 5-15 noiembrie. Multă baftă!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Club Baby