Concurs Reinert: Gătește cu Martinel!

Pe Martinel îl cunosc probabil toti părinții care au în familie câte un mofturos și cărora Reinert le-a venit în ajutor cu o gamă de mezeluri special creată pentru cei mici.

În prezent, în gama Martinel se regăsesc cinci articole: Martinel Pate, Martinel Mortadella, Martinel Salam, Martinel Crenvurștei, Martinel Șuncă la care se adaugă, din Septembrie 2013, cel mai nou produs, Martinel Gustarică.

Reinert te invită la concurs:

Pregătește alături de micuțul tău o rețetă delicioasă, folosind unul din produsele din gama Martinel de la Reinert. Postează poza cu 'dovada' pe pagina de noatră de facebook: https://www.facebook.com/RevistaBABY. Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să fii fan Martinel pe Facebook. Perioada de înscriere este 23 septembrie – 13 octombrie. Câștigatorul va fi ales prin tragere la sorți. Mai multe rețete de gustărici delicioase postate, mai multe șanse de câștig!

 

Premiile concursului:

Premiile concursului constau în 5 Martinel Fan Box și un Premiu Special Martinel.

Premiile Martinel Fan Box conțin fiecare: breloc Martinel, bloc notes, sticker Martinel, cărticică cu rețete Martinel, Martinel Gustarică, sacoșă termică, creioane cerate și planșe colorat.

Premiul special Martinel conține o consolă jocuri TV cu 100 jocuri incluse și un Martinel Fan Box.

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate câștigatorilor de către sponsorul concursului – Reinert – numai pe teritoriul Romaniei în luna imediat urmatoare încheierii concursului..

www.martinel.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri